Právě je úte lis 26, 2024 9:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:34 pm 
..........
..........

Ja vim, ze jsem si mozna trohu rypnul. Kdybych neco takoveho dokazal ja, tak chodim nafoukly jako holub, ale postouchnou Blitze, aby z tech 99% udelal 100%, to jsem si fakt nemohl odpustit. Uz jen proto, ze on na to ma.
2Blitz: Sry, chape. Jinak je to fakt super :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:46 pm 
..............
..............

ano Blitzi. povedené dílo i přes pár výhrad jako již výše zmíněná umělost modelu ženy, očividně nemám o daném díle dostatek informací abych ho pochopil v celé jeho šířy. potom snad by se dalo vyhrát více s barvami a ty sladit, moc bílé barvy na mě napravo nahoře.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:47 pm 
666
666

Pitris píše:
Ja vim, ze jsem si mozna trohu rypnul. Kdybych neco takoveho dokazal ja, tak chodim nafoukly jako holub, ale postouchnou Blitze, aby z tech 99% udelal 100%, to jsem si fakt nemohl odpustit. Uz jen proto, ze on na to ma.
2Blitz: Sry, chape. Jinak je to fakt super :wink:

Teď se vžij do jeho kůže, kdy on samozřejmě ví o svém díle kde ho bolí pata a potom takovéto rýpnutí dokáže pěkně otrávit život. Přesně toto je ten problém proč ti kteří už lecos umí se nechtějí zapojovat přílíš se svýma prácema do zdejšího života. To je realita, o které vím s diskuzema s těmi opravdu co už něco umí.
Ono v životě je mraky povolaných, ale málo vyvolených. :wink: Prosil bych všechny co zde přispívají, aby se nejprve s rýpáním pokusili zamyslet jak by se to líbilo jemu. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:55 pm 
..........
..........

SirThomas píše:
Teď se vžij do jeho kůže, kdy on samozřejmě ví o svém díle kde ho bolí pata a potom takovéto rýpnutí dokáže pěkně otrávit život. Přesně toto je ten problém proč ti kteří už lecos umí se nechtějí zapojovat přílíš se svýma prácema do zdejšího života. To je realita, o které vím s diskuzema s těmi opravdu co už něco umí.
Ono v životě je mraky povolaných, ale málo vyvolených. :wink: Prosil bych všechny co zde přispívají, aby se nejprve s rýpáním pokusili zamyslet jak by se to líbilo jemu. :)
Fakt jsem to tak prehnal? :roll:
Zminil, ze si je vedom nedostatku v provedeni vlasu, ty jsem samozrejme nebral jako final...

Naposledy upravil Pitris dne pát kvě 25, 2007 5:57 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:55 pm 
....
....

Pitris - vsak ja s tim nemam problem a kritiku samozrejme beru, konec koncu s tim ze to ve finale pak sliznu ze vsech stran(charakter-holka vzdycky se neco najde) jsem pocital od zacatku. Ty desitky hodin tomu venuju protoze me bavi tvorit(tim vic ze to neni bezna casto rutini prace ale delano pro radost) ne abych v prvnim planu bazil po uspechu. Problem je ze v urcity fazi uz je to jen drina, kdy uz to ztraci to kouzlo,je z toho rutina doladovat donekonecna detaily...protoze ja nejsem momentalne ten mistr co to 1% doladi automaticky ale pekne si to vydru, tim vic ze rozhodne nemam charaktery v maliku, ani je normalne nedelam . Ja k tomuhle renderu nema momentalne dostup, jsem do toho moc vykounany ale v jadru ti rozumim, alibisticky muzu jen dodat ze pro me je prednejsi atmosfera, kouzlo mista, napad i kdyz samozrejme souhasim ze prilisna umelost to muze dost devalovat. Proste priste to bude samozrejme lepsi(postrehy "zvenku" do vas, vyvarovani se chyb atd.) Je lepsi se pustit do neceho noveho kde to vychytam tak nejak automaticky nez do zblbunti lezet nad tim jednim. Proste byl napad tak se to uplychtilo, takovych scen mam uz ted rozmysleno spoustu a ta 4, 5 uz bude zas nekde jinde

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 5:59 pm 
....
....

Pitris píše:
SirThomas píše:

samozrejme ze ne, tohle je zabava, tak proc to hrotit, tvuj nazor samozrejme beru, fakt nepotrebuju si mastit kapsu jen kladnymi komentari:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:05 pm 
....
....

Ragnos píše:
ano Blitzi. povedené dílo i přes pár výhrad jako již výše zmíněná umělost modelu ženy, očividně nemám o daném díle dostatek informací abych ho pochopil v celé jeho šířy. potom snad by se dalo vyhrát více s barvami a ty sladit, moc bílé barvy na mě napravo nahoře.

mohl by jsi byt s temi barvami konkretnejsi? tohle jsem nepochopil, me to prijde ok...coz mi ale pripomina ze dalsi problem tohoto typu sceny, a to ten ten za kazdy koukate vlastne na jiny render....tmava kontrastni scena vypada na kazdem monitoru trochu jinak, jestli na to koukate na vyblitem LCD za par tisicovek tak v kombinaci s mnou taktez spise od oka provedeno(byt snaha byla peclivou) korekci to muze vypadat blbe, to taky beru

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:08 pm 
..........
..........

Blitz píše:
Pitris - vsak ja s tim nemam problem a kritiku samozrejme beru, konec koncu s tim ze to ve finale pak sliznu ze vsech stran(charakter-holka vzdycky se neco najde) jsem pocital od zacatku. Ty desitky hodin tomu venuju protoze me bavi tvorit(tim vic ze to neni bezna casto rutini prace ale delano pro radost) ne abych v prvnim planu bazil po uspechu. Problem je ze v urcity fazi uz je to jen drina, kdy uz to ztraci to kouzlo,je z toho rutina doladovat donekonecna detaily...protoze ja nejsem momentalne ten mistr co to 1% doladi automaticky ale pekne si to vydru, tim vic ze rozhodne nemam charaktery v maliku, ani je normalne nedelam . Ja k tomuhle renderu nema momentalne dostup, jsem do toho moc vykounany ale v jadru ti rozumim, alibisticky muzu jen dodat ze pro me je prednejsi atmosfera, kouzlo mista, napad i kdyz samozrejme souhasim ze prilisna umelost to muze dost devalovat. Proste priste to bude samozrejme lepsi(postrehy "zvenku" do vas, vyvarovani se chyb atd.) Je lepsi se pustit do neceho noveho kde to vychytam tak nejak automaticky nez do zblbunti lezet nad tim jednim. Proste byl napad tak se to uplychtilo, takovych scen mam uz ted rozmysleno spoustu a ta 4, 5 uz bude zas nekde jinde

Ja to samozrejme nemyslel zle. :wink: Mozna Ti pomuze, jak jsem k te scene pristupoval ja. Sice jsi od pocatku venoval hodne usili pozadi, ale ja jsem cekal prave na tu postavu. Tak nejak jsem pocital s lehce erotickou scenou... Pekna divcina v prilehave kosili, koketni pohled... Takovou tu "stavu". Pak jsem se koukl na ten obrazek a prave to jsem tam postradal... :wink:
SirThomas: Jeste k te kritice... Ja vim o cem mluvis. Delam na vyvoji, pul roku i vice pracuji na jedne masine a pak na designreview posbiram mam 50 pripominek. U tak 20 z nich jsou opravnene, ale najdou se minimalne dve u kderych si rikam: "ze jsem si blbec nevsiml drive... takova prkotina". Ale odstupem casu jsem rad, protoze vidim neco, co se pouziva s cim jsou zakazniciu spokojeni. :wink: Me zde na foru obcas naopak udivuje. Ze nekdo da WIP a napise "ladim jeste materialy" a hned v prvnim prispevku je "mas divne materialy". :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:11 pm 
..........
..........

Blitz píše:
samozrejme ze ne, tohle je zabava, tak proc to hrotit, tvuj nazor samozrejme beru, fakt nepotrebuju si mastit kapsu jen kladnymi komentari:)
Tak to se mi ulevilo... :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:12 pm 
666
666

Pitris píše:
Zminil, ze si je vedom nedostatku v provedeni vlasu, ty jsem samozrejme nebral jako final...

Né né, myslel jsem to obecně, když už jsi to nakousnul, protože si sám měl potřebu zdůraznit, že jsi si musel rýpnout. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:17 pm 
....
....

Pitris - mam pocit ze neco podobeho uz jsem tu resil nekdy drive..pro me prave neni dulezity jen ten charater a to jak hodne bude ta holka pritazliva, me slo o zachyceni nejakeho mista a atmosfery, pokud to v tom ty jako divak(a ostatni) nevidi a jdou jen po prefektnim charakteru, pozadi berou jen jako vypln ktera neni dulezita, vedlejsi tak me to mrzi daleko vic nez vsechny ty umelosti a nevychytane vlasy...castecne to take muze byt tim co naznacil Ragnos, a to ze pro me to ma asi jine/vetsi kouzlo hlavne tematicky nez pro vetsinu pozorovatelu, to taky beru a vec k zamesleni jak to vic prenest do renderu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 6:30 pm 
..........
..........

Blitz: Az tak jsem nad tim nepremyslel. Ja obrazy (malby, fotografii, render...)
beru jako ustredni motiv zasazeny do zajimaveho (vhodneho) prostredi (s atmosferou). Ale vsechno je to pozorovateli. Pro nekoho depresivni nadech muze u jineho vzbuzovat pocit dobroduzstvi atp. Vse je indivisualni.

Atmosferu mas super! Neni tomu co vytknout... :wink: Fakt!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 8:54 pm 
.....
.....

Wow .. fakt pěkná prácička. Já právě v poslední době spíš přemýšlím o detailnosti scén. Tohle mě právě dostalo - ty textury (hlavně zdi) pak světla, barvy a detailnost jednotlivých objektů (jak sis pěkně vyhrál). No a to se mi na tom hlavně líbí. K té holčině se už nebudu moc vyjadřovat. Jen možná jedno, co nebylo řečeno - že jsem moc nepochopil nasvícení těch vlasů a jak jsi je vlastně udělal. Jinak pecka :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 26, 2007 10:05 pm 
hmm a na vfxareu jsi to jeste nedal.... :)
vlasy jsou jasne, doufam, ze najdes silu je doladit... jinak ji porad beru jako androidku (a to tak, ze fakt sexy androidku) takze mi prijde super
na druhou stranu, tesim se na tvoje dalsi sceny, tak se brzo pust do neceho jineho ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 26, 2007 10:21 pm 
....
....

vsak jasne ze pridam:)

androidka jo:) proto i ta svetla kuze..ale pak me uz nenapadlo jak to udelat tak abych se vyvaroval tech uz ohranych klise typu umele oci a tak, napadlo me jen tetovani nebo umistit cislo, ci nejaky carkovy kod ci tak neco..ale to vsechno sem nakonec stejne zavrhnul a nechal jen v tehle podobe.. uz to asi moc resim

pracuje se na tom...no a rozkoukal jsem ten last exile, takze..:)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]