Blitz píše:
Pitris - vsak ja s tim nemam problem a kritiku samozrejme beru, konec koncu s tim ze to ve finale pak sliznu ze vsech stran(charakter-holka vzdycky se neco najde) jsem pocital od zacatku. Ty desitky hodin tomu venuju protoze me bavi tvorit(tim vic ze to neni bezna casto rutini prace ale delano pro radost) ne abych v prvnim planu bazil po uspechu. Problem je ze v urcity fazi uz je to jen drina, kdy uz to ztraci to kouzlo,je z toho rutina doladovat donekonecna detaily...protoze ja nejsem momentalne ten mistr co to 1% doladi automaticky ale pekne si to vydru, tim vic ze rozhodne nemam charaktery v maliku, ani je normalne nedelam . Ja k tomuhle renderu nema momentalne dostup, jsem do toho moc vykounany ale v jadru ti rozumim, alibisticky muzu jen dodat ze pro me je prednejsi atmosfera, kouzlo mista, napad i kdyz samozrejme souhasim ze prilisna umelost to muze dost devalovat. Proste priste to bude samozrejme lepsi(postrehy "zvenku" do vas, vyvarovani se chyb atd.) Je lepsi se pustit do neceho noveho kde to vychytam tak nejak automaticky nez do zblbunti lezet nad tim jednim. Proste byl napad tak se to uplychtilo, takovych scen mam uz ted rozmysleno spoustu a ta 4, 5 uz bude zas nekde jinde
Ja to samozrejme nemyslel zle.
Mozna Ti pomuze, jak jsem k te scene pristupoval ja. Sice jsi od pocatku venoval hodne usili pozadi, ale ja jsem cekal prave na tu postavu. Tak nejak jsem pocital s lehce erotickou scenou... Pekna divcina v prilehave kosili, koketni pohled... Takovou tu "stavu". Pak jsem se koukl na ten obrazek a prave to jsem tam postradal...
SirThomas: Jeste k te kritice... Ja vim o cem mluvis. Delam na vyvoji, pul roku i vice pracuji na jedne masine a pak na designreview posbiram mam 50 pripominek. U tak 20 z nich jsou opravnene, ale najdou se minimalne dve u kderych si rikam: "ze jsem si blbec nevsiml drive... takova prkotina". Ale odstupem casu jsem rad, protoze vidim neco, co se pouziva s cim jsou zakazniciu spokojeni.
Me zde na foru obcas naopak udivuje. Ze nekdo da WIP a napise "ladim jeste materialy" a hned v prvnim prispevku je "mas divne materialy".