Právě je pát lis 01, 2024 4:26 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 6:56 pm 
....
....

tak se do mě nemá navážet, zas tak jsem to nemyslel, a co to je to žlutý to tu nechci.. to neni urážka,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 7:03 pm 
........
........

Moc mi nepřipada ze se navazel..Mel si spis napsat: Sorráč, moje chyba příště se vyjadrím presneji nebo něco na ten způůsob a ne mu hned nadavát do debilu a rozbíjet mu hubu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 7:11 pm 
....
....

do debilů jsem mu fakt nenadaval.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 7:19 pm 
....
....

vyhodit mne z fora o blenderu to je jako přijit o kus života, proto udělam vše abych se tu udržel. nejlepší z nejlepších to je blender.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 7:23 pm 
_
_

xeonikx píše:
tak se do mě nemá navážet, zas tak jsem to nemyslel, a co to je to žlutý to tu nechci.. to neni urážka,

Ne není to urážka. DonaldX tím chtěl naznačit, že jsi položil dotaz, který nedává moc smysl. Normálně takové topicy mažu,nemluvě o tom, že se tu tenhle problém rešil už taky několikrát.
Dopručuji: viewtopic.php?t=2233

Když ale někomu vyhrožuješ rozbitím huby a navážíš se do něj jenom kvůli národnosti, to je urážka. Já tu takové chování nebudu tolerovat. Buď to to chápeš nebo ne, buď se budeš chovat k ostatním s respektem, nebo ne. Zařídím se podle toho v každém případě :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 7:30 pm 
....
....

ani jsem to tak nemyslel, vlasnost hádat se a urážet mě opustila už fakt před hodně lety.. obrázek od donaldax, který je v soutěži jsem viděl až ted, kdybych o něm věděl, tak bych si to určitě nedovolil.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 8:34 pm 
.......
.......

mad_eye píše:
Sagi píše:
mad_eye píše:
Aby blender poznal kam ma normaly zamirit tak musis mit model ktery se da rozolozit na plosnou sit. Jednoduse ti na zadnou hranu nesmi navazovat vice nez dva facy.

jak potom udelat napriklad trubku ktera se v urcitem miste rozpoji na dve? proste takove "Y" ? ja to udelal. Samozrejme jdou 3 face z jedne hrany a blender to nedokaze rozlozit na sit. Ale asi sem mel stesti protoze chybu v normalach nemam. Dokonce i subsurf si s tim poradil, i kdyz to nevypada uplne spravne.

Neni zadny duvod aby takovy model obsahoval tri facy na jedny hrane. Zamysli se nad tim.

tak jak by to tedy melo byt? samozrejme vim co to je face, edge, vertex, nebo hrana :D ... jen me nenapada jiny zpusob jak takovy model udelat. Rad se priucim ... mozna sem se nad tim jen nezamyslel.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

xeonikx píše:
ani jsem to tak nemyslel, vlasnost hádat se a urážet mě opustila už fakt před hodně lety.. obrázek od donaldax, který je v soutěži jsem viděl až ted, kdybych o něm věděl, tak bych si to určitě nedovolil.

Tak tohleto snad nemuzes myslet vazne! ... napred urazis neci narodnost jen pro to,ze se ti snazil naznacit ze tvuj dotaz neni spravne polozenej, potom zacnes sprominutim lezt do zadku recmi o tom ze
Citace:
vyhodit mne z fora o blenderu to je jako přijit o kus života
. A nakonec vsemu nasadis korunu tim, ze reknes ze kdybys videl co donald umi tak bys mlcel. Prijde ti tohle normalni? To se takhle chovas ke komukoliv jen proto, ze nevis co on dokaze? To nejspis brzo narazis chlapce... na neci tvrdou pest.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 8:57 pm 
.....
.....

xeonikx: Nepřijde ti to trochu trapný, když ti DonaldX pomůže s vyřešením problému na otázku položenou opravdu dost blbě, a ty ho ještě urážíš? A nakonec se to snažíš urovnat tím že řekneš žes neviděl jeho render? Nadávat na národnost :?: ...Zamysli se nad sebou. :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 9:06 pm 
........
........

No tka to je loool, ches rict ze kdyby DonaldX byl lama (tak jakože není) ze by to bylo normální takhle mu nadávat?
To jako kdyby ti napsala odpoved lama ktera neumi modelovat ale zná tyhle problemy protoze si to tu procita tak by ses "neomluvil"(pokud se to tak dá nazvat)?

Naposledy upravil freekill dne úte dub 03, 2007 9:07 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 9:07 pm 
....
....

xeonikx píše:
vzkaz pro donaldax : jestli se ti v ČR něco nelibi tak jsem neztrkej ten tvuj ptačí zobák, nebo ti ho rozbiju.. :D a zůstan za hranicema :wink:

jen pro prirovnani,je to jako kdybych ti ja ted napsal at sem radsi vubec nelezes kdyz mas unavovej syndrom,ok do toho se ale opravdu navazet nechci,promin jestli se te to dotklo,pisu to jen abys pochopil ze si napsal opravdu blbost,jeste kdyz ten tvuj dotaz byl fakt celkem hroznej,skoro nic se z toho nedalo pochopit a to kdyz jeste podtrhnes slovem sakra a vetou "nechci je tamm.?" tak se vubec nemuzes divit ze na to nekdo zareaguje tak jako donaldx.

sagi:

jestli te chapu spravne,Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 9:11 pm 
.......
.......

no... tohle sem mel... nicmene to nebyl hranol ale trubka, to znamena 32 vertexu po obvodu... vznikly z toho dve trubky o 16 vertexech...

ale i tady prece se ti na ten jeden Edge napojujou 4 face... i kdyz ty dva tam asi ve skutecnosti nejsou protoze jsou uvnitr. rozumis? subsurfu se tohle moc nelibi :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 9:24 pm 
....
....

Sagi píše:
no... tohle sem mel... nicmene to nebyl hranol ale trubka, to znamena 32 vertexu po obvodu... vznikly z toho dve trubky o 16 vertexech...

ale i tady prece se ti na ten jeden Edge napojujou 4 face... i kdyz ty dva tam asi ve skutecnosti nejsou protoze jsou uvnitr. rozumis? subsurfu se tohle moc nelibi :(

na jakej edge se napojujou 4 face? :shock:

jinak u trubky by to mohlo vipadat naprosto totalne stejne jen by tam proste bylo vic vertexu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 10:28 pm 
....
....

Aje je. To som tu ale narobil paseku :( To ma mrzí, trochu som to prehnal s tou PS. A tiež by som bol hrozne nerad keby xeonikx dostal kvôli tomu BAN.
Nabudúce budem opatrnejší.

Ospravedlnenie nepripadá do úvahy (nech hodí kameňom kto je bez viny :oops: )

Xeonikx : Tiež si myslím, že si to tak nemyslel ako si napísal (i hope) Aj keď v prvý moment ta nacionalistická narážka ma zamrazila. :eh:

All : som prekvapený ako ste sa ma zastali. Mám pocit, že je tu dobrá parta :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 10:55 pm 
666
666

Vše potřebné a důležité bylo vysloveno a tohle téma považuji za uzavřené. Zamykám.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]