No, s 2.63 jsem zatím opravdu nedělal, ale s 2.62 už ano - stáhl jsem si ji kvůli týmové práci, ale valný dojem na mě neudělala. Pár ptákovin navíc, které člověk využije v jednom projektu z tisíce, všechny základní nástroje postavené úplně jinak, se vším jsem se musel znova učit, aniž by v nich ovšem došlo k nějakým vylepšením, atakdál... Nevím, co se změnilo mezi 62kou a 63kou, ale divil bych se, kdyby něco zásadního, protože opravdu vážné bolesti Blenderu nikdo neřešil ani do té 62ky... Nechtěl jsem vůbec říct, že nové verze jsou horší, nebo je hanět, spíš jsem to myslel tak, že se v nich předělávají zbytečnosti, bez jakéhokoli smyslu se mění dobře fungující zavedené věci a naopak zásadní nedostatky Blenderu neřeší nikdo. Například ještě nikdo nepořešil nesmyslně vymyšlený unwrapovací systém, tak, aby neměnil rozměry a proporce faců ve smyslu "narvat to za každou cenu celé do okýnka"

(opět se omlouvám, jestli je to v 63ce pořešené, ale opět bych se tomu divil...). Nebýt tam Project from View, tak UV mapy vůbec neudělám, jenže PfV nezvládne všecko, třeba UV kulovitých a válcovitých objektů... To je taky důvod, proč se držím té 49ky - ať jsou další verze jakékoli a věřím, že jsou třeba i v něčem lepší, nevidím zatím důvod se o ně zajímat. Mně osobně nenabízejí nic navíc, co bych využil - jen spoustu zbytečného přeučování věcí, které jsem už trochu dostal do ruky (a stálo mě to dost potu).