boogie píše:
Neolker: No hele, není to zase tak jednoznačný. Já už se měl pár sporů s ic.cz a vždycky sem vyváz.
To není zrovna profesionální řešení, že...?
boogie píše:
Zrovna s tím skladováním, cokoli dáš na net je skladování, tedy i už uložení indexu. (
) Co jsou potom portfolia ? Já si ukládam obrázky přímo na stránku.
Ovšem na webu máš onu zmíněnou reklamu... Když jen linkuješ obrázky, tak prostě jen "vykrádáš" jejich konektivitu pro přenes obrázků, u kterých člověk nevidí na první pohled jejich adresu, natož jejich reklamní bannery, ze kterých žijí. Nic není zadarmo. Internetová konektivita, elektrika, upgrade a správa hw, prostě se tak brání a ruší weby, které poruší podmínky, buď tím, že se dlouho na tvém webu nikdo neprohlédne reklamu nebo na udání nebo jinými systémovými boty, když zjistí nadměrný přenos, ale bez zobrazení reklam.
boogie píše:
Přenosová rychlost. Není třeba nejrychlejší páč, pořád budou platit pravidla pro velikost vkládání obr. .
Stabilita, o tom by se dalo polemizovat
Asi si nikdy neměl placený hosting, kde se ti vždy podaří na první pokus připojit via FTP, na požádání dostaneš vždy celý obrázek, nebo vždy nízký ping bez velké odezvy, denní zálohy databáze/dat, 100% garance dostupnosti? Pravda, dnes je to už trochu lepší, ale zkus si na free webu rozchodit nějaký větší web apod.
boogie píše:
Jinak máš pravdu, rozšíření dat. prostoru je asi nejlepší řešení. Dovolí-li mi to finance, tak také přispěju.
Už jen z toho důvodu, že díky Blenderu ušetříme desítky až stovky tisíc korun za komerční softy, na které si třeba i díky Blenderu postupně vyděláme, když si rozhodneš vydělávat grafikou, pokud tedy nekradeš SW, což není vůbec legální a po SW jsou největší policejní zátahy (právě díky velkým cenám za licence) především na udání konkurence nebo bývalého zaměstnance.