Právě je pát lis 15, 2019 1:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zaťaženie CPU
PříspěvekNapsal: úte kvě 04, 2010 9:53 am 
Offline
..
..

Registrován: stř kvě 20, 2009 12:45 pm
Příspěvky: 91
Zdravím, ako znížim zaťaženie CPU pri GE. skúšal som rozlíšenie, fps, farebnú hĺbku a NIČ. :?

VĎAKA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: zaťaženie CPU
PříspěvekNapsal: úte kvě 04, 2010 3:04 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
Ak používaš GLSL, skus vypnut najskor Shadery ak nič tak vypni svetlá, má to otrasnú grafiku bez nasvietenie ale čo už.

Nechcem zakladat nove tema tak to pisem sem: Daju sa nejako vypnut shadery v GLSL priamo v hre/menu hry?? cez skript alebo tak.alebo este ci sa daju shadery vypnut jednotlivym objektom


DIKI


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: zaťaženie CPU
PříspěvekNapsal: stř kvě 05, 2010 2:56 pm 
Offline
...........
...........
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 18, 2004 4:13 pm
Příspěvky: 1898
Bydliště: Slovensko, Bratislava
yokozuna404 - Dá sa to cez Rasterizer v skripte.
Sú na to metódy set.MaterialMode(), get.MaterialMode(), setGLSLMatrialSetting(), getGLSLMatrialSetting()

Ako sa s tým pracuje neviem, neskúšal som.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz