Právě je sob lis 23, 2024 6:22 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Car concept
PříspěvekNapsal: sob srp 08, 2009 12:44 pm 
..........
..........

ano, ten paprsok ako tam ukazuje, chcelo to len z ineho uhla, teraz sa mi to paci...tie dvere, ako je tam ta priehliba (taka obdlznikova), tak na okrajoch este nemas vyplneny mesh, alebo sa mi len zda, ze cez ne vidim nieco, alebo uz nieco vnutri mas?

PříspěvekNapsal: sob srp 08, 2009 12:55 pm 
 ...
 ...

Nezda :-) , vidis skrz. Mam ty dvere oddeleny od zbytku karoserie. Ted sem je delal, premyslel sem hlavne nad tvarem a pod...
Obrázek
Obrázek
Delal sem nejaky dynamicky uhly kamery, tady je ta linka docela videt :), ale na predku je hodne chyb, tak trochu se potacim s SS

PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 11:10 am 
....
....

takyto styl tak to mam je velmi rad! velmi pekny design, par kriviek by som mozno pozmenil, ale inac velmi pekne.

prevedenie komentovat nemozem, lebo nejsom talentovany modelar, a nevivim wire

PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 12:21 pm 
.....
.....

Dodělej to! Co na modelu, ten design je prostě nádhernej :-D .

PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 9:08 pm 
 ...
 ...

komentar to snad nepotrebuje, jako vzdy, potacim se s SS, neco pridano, neco zmeneno atd atd.....
Obrázek

PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 9:26 pm 
.......
.......

luxusni karka :-) nechal bych se svizt :-D zajimalo by me, jak budes resit bocni okna (ale predpokladam, kdyz to je wip, tak to jeste nejak rozdelis, takhle v celku si to predstavit pri otvirani dveri nedokazu :-D )

model:nemel bych co vytknout, nemam takovej skill :-D
design:libi se mi moc, sem zvedavej, kam tenhle projekt dotahnes :-)

PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 9:54 pm 
..........
..........

no toto je fakt nadhera :emo17:

Vacik: mohol by predelit bocne okienko stlpikom, tam, kde sa koncia dvere...ale teraz ako to ukazal je to super vystavny model, dokonca aj ta linka vpredu je naozaj krasna...fakt je to super

PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 2:37 am 
 ...
 ...

Nejak se mi nechtelo spat tak sem k tomu zase sednul :wink:
Jinak, uz muzete i k modelu, je tam jeste dost chyb a kterych vim ale treba sem si neceho nevsiml. Taky stale beru nejaky napady v designu. Porad se mi nejak nezdaj svetla a zadek :? . Zatim mam v planu jen pridelat vydech nad predni blatnik, jeste nwm jaky to bude......

Vace: okna budou bez sloupku, ted uz je tam videt zlom. Za druhou casti bude sloupek, ale za sklem a nejak zamaskovanej aby nebyl videt.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 2:58 am 
.......
.......

takova salva renderu :-D jj, chapu s tim sloupkem..jinak zadni svetla...nevim ,co se ti na nich nelibi :-D ( i kdyz jako tvurce na to mas narok :-D )

PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 9:53 am 
..........
..........

zadne svetla su fajn, len z logickeho mi nesedi pozicia prednych (uz konecne viem, co je to za modry flak na kapote), myslim, ze by dostatocne neosvetlovali vozovku pred sebou, pridaj este nejake spodne svetla, tak aby boli namierene viac dopredu, nie dohora...no normalne, to auto sa mi z kazdeho pohladu paci! :emo17:

PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 10:03 pm 
....
....

daj predne svetla hranatejsie

PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 2:45 pm 
......
......

mne by sa zadne svetla pacili kruhove vo vycnelku, niečo v rovnakom štýle ako výfuky

Přílohy:
screen.jpg
screen.jpg [ 61.2 KiB | Zobrazeno 723 krát ]

PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 6:00 pm 
..
..

tak my sme toho spolu co se designu týče pořešili už docela hodně, ale ted si dovolím malinko veřejně :P
podivej se na to auto, máš to jako zadek věstonický venuše :D tim neřikám že to je ošklivý! naopak to auto mě fascinuje! ale teď to porovnej zezadu se zrcátkama :D ten poměr je zděsující! z tědlech zrcátek bys moc neviděl! a když si řikal, že chceš aby to mohlo reálně jezdit, tak bys ty zrcátka zvětšit fakt musel.. nějaká mohutnost by tomu skvěle seděla ;)
jinak co do detajlů - za přední kolo bych udělal vrytej nápis "Raven" a před zadní kolo - po vzoru F40 - nad prah bych si dal cedulku "design by Akita"..

To Anathorn: světla jsme záměrně vymyslely takto - linka spojleru přes světla navazuje na vystouplý C-sloupek.. oůvodně to tak bylo myšleno a mě i Akitovi se to líbí, nevím tedy, zda uposlechne tvého návrhu.. já bych naopak udělal světlomety trojuhelníkové, nikoliv kulaté, stejně tak výfuky..

A ještě spátky k Tobě: to auto mě nějvíc rajcuje z boku, je absolutně šílené! ale slučel yb mu dle mě delší předek (před přednim kolem) a dozadu by mělo zpoza nárazníku něco čouhat - buď tročka difuzoru nebo alespoň koncovka výfuku! ten spojler navedenej do světel působí nehorázně luxusně! a víš co bych zkusil? za předním výdechem bych práh říznul a nadzdvihnul o kousek - vytvořilo by to zub, tkerý by si dozadu postupně sedal.. auto se tím vpředu opticky sníží.. a dveře bych vpředu kousnul stejným úhlem jako výdech a udělal je vyklápěcí lehce nahoru dle tohoto úhlu.. naopak vzadu se mi nelíbí jak se dole linak dveří mírně vzdaluje od sání - to sání je deformované a upravil bych to..
Specialitou Ravena byly výrazné řezy v blatnících, ale vpředu nevidím linku vubec a vzadu na přední straně mizí.. co se toho spojleru týče, nebál bych se ho decentně protáhnout dozadu ;)
co se mi ale nelíbí je tak "kapsa" v zadním nárazníku v níž jsou schovaný světla.. nemusela by bejt tak masivní a v prostšdku by klidně mohla být díra dolu..
co se mi ale nelíbí je lom předního skla - na A-sloupku máš dva lomy, zatímco na C-sloupku jen jeden, ale když se and tím zamyslím, tak nevím, jak bych to vyřešil.. snad jen a-sloupek dole rozšířit a lom srovnat.. snažíž se to decentně držet stejné, tak to drž pořádně ;) a jak ti vede přes předek ten prolis a vzadu je taky, nějakej slabší prolis na střeše, viditelnej jen shora, by neuškodil ;) a vpředu bych ještě na konci prolisu v nárazníku posunul tu plochu lehce dolu v té špičce, nebo bych udělal žraločí nos dopředu ;)
a z boku se mi zdá, ta linie zadku - C-sloupek, kufr, spojler - je nějaká zprohýbaná a odpovídá tomu i tvar linky mezi blatníkem a kufrem ze zadního pohledu..
a ohledně těch disků - zachoval bych současný koncept, jen bych ho předělal - stále pět dvoupaprsků, ale udělal bych je aby se trochu rozcházely a byly jakoby samostatné, tj kulaté z obou stran, ne jen z vnějšku jako zde.. a čroubky bych schoval pod krytku a udělal masivní střed.. decentně bych an ráfku udělal 2 "okraje" (nemužu si vzpomenout jak se tomu řiká :D ), udělal nízkoprofilovou pneumatiku s jemnější verzí dezénu jako mají "mokré" gumy v F1 a postavil bych auto do studia s lesklou bílou podlahou lehce pogumovanou se stopama končícíma pod kolama ;)
a ještě na konec - ten oblouk nad zadnim kolem - v původní verzi kopíroval podběh blatníku a byl tak nějak rovnoměrně umístěnej.. teď je dle mě moc ostrej a moc vpředu.. nemusí přesi začínat tam kde končí dveře ne?
to je asi z výčtu mejch připomínek vše tak směl do toho :emo36:

PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 7:44 pm 
 ...
 ...

No paaani. Peknej sloh :lol:
Reknu to asi takhle, nejaky napady sou dobry (viz strecha), nejaky sem ani nedocetl (to je moje vec :D) a nejaky sem uz zkousel a tomu autu to proste nesedi nebo sem to nedokazal vymodelovat (protahlej cenich)
Vikend mam volnej takze si k tomu asi sednu a uvidime

PS: Blend mas tak mi posli nejaky ty upravy a doprobereme to 8-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]