Právě je sob lis 23, 2024 10:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 9:44 pm 
 ...
 ...

Takže jsem doplnil další detaily ale je stále horší vymýšlet jak zaplnit volné místo. Absolutně nevím co dát do středu města k mrakodrapům. To letiště možná přidám ale nejdřiv chci zaplnit to co mám.
Obrázek
By tomsono at 2008-08-25

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 9:53 pm 
..........
..........

fontanu...daj tam fontanu a bude to dobre vyplnene, hlavne dbaj na dobre nastavenie particles a materialy (urcite urob fontanu cez particles), sprav rovno cely park...stromy atd...bude to mat gut atmosferu ak sa ti to podari...inak pokracujes perfektne...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 9:54 pm 
 ...
 ...

No ona tam ta fontána je, uprostřed to ho parku ale zatím z ní ještě netryská voda.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 10:15 pm 
.......
.......

tomsonero píše:
No ona tam ta fontána je, uprostřed to ho parku ale zatím z ní ještě netryská voda.

no jestli to je fontána, tak musí stříkat do vejšky aspoň třetiny toho nejvyššího mrakodrapu a průměr tý kašny(kam voda dopadá) by musel bejt cca 20 metrů ... to je v celku dost :) ale prač ne...vody je přece dost :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 10:20 pm 
 ...
 ...

tu je nieco pre inspiraciu. Making of Sci-fi city od Bertranda Benoita
http://www.itsartmag.com/features/makingofthecity/Makingofthecity-p1.html
Mozno ti to trosku pomoze.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 11:44 pm 
.......
.......

doufám, že budeš hodně používat bumpmapy, místo modelování každýho detailu :) urychlí to potom render/animaci ;)

http://imgupload.cz/s2/35s9RejrQt.png

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 1:02 pm 
 ...
 ...

Tak jsem přidal nějaké další budovy, ale je už opravdu těžké zaplňovat volné místo.
Obrázek
By tomsono at 2008-08-26

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 1:37 pm 
..........
..........

divadlo kino operu tam mas? skus okuknut nejaku historicku budovu...snad mas dajaku v blizkosti...zatial sa mi to paci, mas dobru fantaziu :bigups:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 2:50 pm 
.......
.......

nějaký to hlavní náměstí, další náměstí, běžný obchúdky, supermarkety, galerie, muzea(třeba mořských nálezů z okolí), piráty :D , menší ulice s obytnejma domkama+zahrádky, radnice...je toho hodně, co bych ještě vymyslel ;);) , každopádně zatim pro inspiraci stačí ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 2:55 pm 
..........
..........

vacik156 píše:
nějaký to hlavní náměstí, další náměstí, běžný obchúdky, supermarkety, galerie, muzea(třeba mořských nálezů z okolí), piráty :D , menší ulice s obytnejma domkama+zahrádky, radnice...je toho hodně, co bych ještě vymyslel ;);) , každopádně zatim pro inspiraci stačí ;)

nj na vymyslenie ti to moze byt dobre, ked to chudak tomsonero musi vymodelovat :P ale ne, ja iba tak, vidim ze ho to bavi a ma fantaziu...mesto sa mi cim dalej tym viac paci:D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 2:59 pm 
..............
..............

tak ukaž jak to město vypadá z perspektivy z pohledu člověka co v něm je.

to by mě fakt zajímalo jak vypadají ty mrakáče jinak k nasvícení je v pohodě jenom přihoď na něj AO a stáhni intenzitu toho slunečního světla a to AO nádech do modré barvy :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 4:09 pm 
.......
.......

Ragnos píše:

to by mě fakt zajímalo jak vypadají ty mrakáče jinak k nasvícení je v pohodě jenom přihoď na něj AO a stáhni intenzitu toho slunečního světla a to AO nádech do modré barvy :)

Perspektiva:taky by mě to zajímalo :) třeba vejška těch mrakodrapů, nebo dát pohled z perspektivy v té průmyslové zóně :) zajímalo by mě, jak hodně to je do detailů provedené ;)
to je asi lamp(soudě podle stínů těch mrakodrapů a těch tří vysokých hotelů spojených těma tyčema/průlezama :) ) zkus tam dát hemi a AO..(nejsem si jistej, jak to bude vypadat, ale mohlo by to být ok..)

tomsonero: až budeš mít kameru dole, zkus SHIFT + F .. WASD určuješ směr letu kamery a kolečkem ubíráš, přidáváš rychlost..a myší zatáčíš, to je samozřejmost :D ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 4:19 pm 
..........
..........

vacik156 píše:
Ragnos píše:

Perspektiva:taky by mě to zajímalo :) třeba vejška těch mrakodrapů, nebo dát pohled z perspektivy v té průmyslové zóně :) zajímalo by mě, jak hodně to je do detailů provedené ;)
to je asi lamp(soudě podle stínů těch mrakodrapů a těch tří vysokých hotelů spojených těma tyčema/průlezama :) ) zkus tam dát hemi a AO..(nejsem si jistej, jak to bude vypadat, ale mohlo by to být ok..)

tomsonero: až budeš mít kameru dole, zkus SHIFT + F .. WASD určuješ směr letu kamery a kolečkem ubíráš, přidáváš rychlost..a myší zatáčíš, to je samozřejmost :D ;)

jj uz viem co to bolo, presne to sa mi stalo a nevedel som to vypnut :oops: :lol: :lol: az potom ze RMB/ESC :D ale dost dobra funkcia...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 4:47 pm 
 ...
 ...

Tak jsem dávám starý pohled s několika novými budovami a pak ten trošku více detailní ale nědělam to moc rád protože to ještě do moc velkého detailu vymodelované není. Jinak to světlo je SUN s intenzitou 4 ale je to jenom dočasné rešení. Budu to řešit až na konec.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 5:03 pm 
..............
..............

přesně tohle jsem chtěl vidět díky :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]