Právě je ned lis 24, 2024 5:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 12:43 pm 
.....
.....

Semiš píše:
To je každýho názor.. Mě to bez tooh rozmazání přišlo takový bez šťávy a tak nějak to pro mě nevypovídalo co to vypovídat mělo..
To je hold každýho věc jestli to veme jako součást atmosféry nebo jako rušivou věc která tam vůbec neměla bejt :) ...

Nu asi ma nechapes, ja vravim ze sa na to neda divat pretoze to taha oci (ciste fyziologicka zalezitost), nie pretoze to je skarede.

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 12:52 pm 
.....
.....

A já se ti snažim trochu rozvinutě říct že mi to tak nepřijde :) ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 1:03 pm 
.....
.....

:dontgetit:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 1:06 pm 
.....
.....

kracho píše:
:dontgetit:

Že mi nepřijde že by se na to nedalo kvůli rozmazání koukat :sigh:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 1:10 pm 
.....
.....

Ja to chapem, len nechapem, ze ti si taky tvrdohlavy, vsak si to nechaj ako to mas, je to len nazor jedneho cloveka.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 1:18 pm 
......
......

proc to je tak mazly?
btw pripada mi to spis jako sila magie nez kouzlo lasky :-D
edit: souhlasim s krachem.. ted jsem si toho vsim
edit2: sakris az ted sem si vsim, ze to sou 2 lidi.. ja myslel, ze to je nazghul :) nebo spis nejakej typek s robou, podobnej tomu co ma freekill v avataru
btw: to ze tam je 95 views neznamena, ze to videlo 95 lidi, ale treba jen 20, protoze jak jdes nekdy i na druhou stranku tak uz se to taky pocita jako view.. klidne se i vsadim, ze ty sam si sem zabrouzdal nejmin 35x :)
+ ja si nemuzu pomoct ale ty jejich pozy mi tak trochu pripominaj pata a mata kdyz se jim neco povedlo :)
Semiš píše:
To rozmazání je daný od štítu jako že od něj tak nějak "pulzuje energie"

to by byl velmi zajimavy preklep, nebo jak je to mysleno..? nemas nahodou taky nekde v podvedomi myslenku, ze to je mag? :-D
btw2: pouhe rozmazani samo o sobe se bere spis jako znehodnoceni obrazku.. lepsi je rozmazat treba jen kousky, nebo i zvlnit ty casti kde to pulzuje..
proste nenajdes profi obrazek co na sobe ma stejnomerny blur

PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 1:46 pm 
.....
.....

Alfisko: ok, ty postavi sou špatně viditelný, to uznávám,
alfisko píše:
btw: to ze tam je 95 views neznamena, ze to videlo 95 lidi, ale treba jen 20, protoze jak jdes nekdy i na druhou stranku tak uz se to taky pocita jako view.. klidne se i vsadim, ze ty sam si sem zabrouzdal nejmin 35x

Hmm ok ale proč mi to řikáš? :D Já si nepamatuju že bych to tady nějak řešil :lol:
Edit: jo už vim jak na začátku byli jen 2 komenty.. Ok, samozřejmě mi došlo že to nemusí bejt celejch 95, ale stejně mě zamrzelo že nenapíše víc lidí koment :( ..
Od něj jakožto od toho štítu pulzuje energie, nevim co na to nechápeš :) ..

Znehodnocení obrázku- Mno asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit ale tak nějak mi nepřijde něco špatnýho na tom dělat to podle sebe a dělat to tak jak se to líbí mě a ne tak jak to určujou striktní grafická pravidla:
-Nerozmažeš
-Nepřesvítíš
-Nenenastíníš :lol: ..

PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 6:36 pm 
.....
.....

Semiš píše:

Znehodnocení obrázku- Mno asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit ale tak nějak mi nepřijde něco špatnýho na tom dělat to podle sebe a dělat to tak jak se to líbí mě a ne tak jak to určujou striktní grafická pravidla:
-Nerozmažeš
-Nepřesvítíš
-Nenenastíníš :lol: ..

Bozinku, tak preco potom chces komenty? Ano mas to prekraaaaasne, ak to budem hodnotit tak ze kazdy ma svoj styl a neriadi sa pravidlami (to tu uz bolo ze sa tym niekto obhajoval), ale inak to budi dojem, ze sa ti obrazok nepodaril a tak si to radsej rozmazal.
Edit.: a k tym 95 vstupom, ono to mohlo kludne navstivit 95 ludi, ale nie kazdy si musel kliknut na ten tvoj odkaz na obrazok.(Ja napriklad po prvom vzhladnuti tiez nie, asi az potretikrat)

PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 8:59 pm 
.....
.....

kracho píše:
Bozinku, tak preco potom chces komenty? Ano mas to prekraaaaasne, ak to budem hodnotit tak ze kazdy ma svoj styl a neriadi sa pravidlami (to tu uz bolo ze sa tym niekto obhajoval), ale inak to budi dojem, ze sa ti obrazok nepodaril a tak si to radsej rozmazal.
Edit.: a k tym 95 vstupom, ono to mohlo kludne navstivit 95 ludi, ale nie kazdy si musel kliknut na ten tvoj odkaz na obrazok.(Ja napriklad po prvom vzhladnuti tiez nie, asi az potretikrat)

:unsure:
Rozmazaný to prvně nebylo, ale jak sem psal, tak nějak tak bylo bez šťávy, bez tý akčnosti a bez tý správný atmošky co sem od toho očekával, a tim rozmazánim to dle mě všechno vzniklo :( ..

Evidentně sme se po dlouhé a vyčerpávající diskusi dostaly k tomu, že mě se to s rozmazáním líbí, a tobě se to s rozmazáním nelíbíí tak co ještě řešíme.. Já ti názor neberu, jestli ti přijde prostě že je to ŠPATNĚ když někdo použije blur, protože ostrý obrázky sou "profesionálnější" tak si to mysli, já když mi bude připadat dobrý hodit tam nějakej blur, tak tam hodim nějakej blur tak jako tak :) ..

BTW: já nejsem tvrdohlavej. Vlastně sem ale ty si to nesmíš tak brát :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 9:12 pm 
.....
.....

Hele semisi, nenechaj sa vysmiat (ked uz budem takto priamy) ale pre prijemny dojem su proste bohuzial nutne urcite veci, a to nie preto, ze by to bez nich neslo, ale prave preto, ze oni ten dojem vytvaraju. Ludia, umelci, umelecke skoly atd. si urcite pravidla nevymysleli, oni boli odvodene z hotovych diel. Naviac ak vies nieco z psychologie vnimania, napr o figure a pozadi, tak vies, ze cely rozmazany render, ktory mi neukaze co je figura a co pozadie /a zastiera mnoho inych veci), moze byt akokolvek dobre mysleny, nemoze byt zvacsa dobry (zvlast pre vnimanie). Ak chces byt zatrpknuty a nenechas si poradit, je to len tvoj problem. Mojim cielom nie je zdrcujuca kritika (na to su tu iny), ale v tvojom pripade je ten "blur" (ktory ja mam inak velmi rad) proste prehnany.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 08, 2008 9:25 pm 
.....
.....

Ok, verze bez rozmazání(a bez lidí, ty sem dodělal až nakonec):
http://semis.ic.cz/images/silalasky4.jpg

PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 11:32 am 
.....
.....

No tak pověz; je to lepší nebo ne bez bluru? :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 6:54 pm 
.....
.....

No to asi bolo na mna. Ono to je rozmazane zrejme nastrojom v postrprodukcii, hodne to je vidiet na tych mrakoch a na okoli tych padajucich meteoritoch, ci co to je.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 11, 2008 1:44 pm 
.....
.....

kracho píše:
No to asi bolo na mna. Ono to je rozmazane zrejme nastrojom v postrprodukcii, hodne to je vidiet na tych mrakoch a na okoli tych padajucich meteoritoch, ci co to je.

No jo, ty mraky vypadaj tak, jak sem je nakreslil, a bohužel nejsem tak dobrej kreslíř abych to měl nějak moc ostrý :wink: .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]