Právě je ned lis 17, 2024 7:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:03 pm 
.......
.......

já psal, že to je jen zhruba :wink: takže to samozdřejmě předělám

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:07 pm 
.....
.....

A to mě se to zahnutí u toho předku mooc líbí :) , ale u těch směrovek vzadu bych ho odendal, tam to moc hmmm se mi nelíbí no :) .
Ale jinak si dej fakt záležet, něco takového pěkného aerodynamického co by tak lahodilo :lol: mému oku sem už dlouho neviděl :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:34 pm 
.......
.......

tak udělám 2 verze a hotovo :lol: anebo radši jich udělám víc.. :lol: ale ještě nemám ani první, tak už abych se do toho zase pustil :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 2:47 pm 
.......
.......

zkusil sem 2 verze vlevo s ohnutýma, vpravo s neohnutýma zvedačkama(nebo co to je)

Naposledy upravil Váca dne úte led 22, 2008 7:12 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 12:24 am 
.......
.......

s tim triskáčem nebo co to je(ještě pro to nemám vhodný název) si dám na chvilku pauzu, zkusim sem něco málo na odreagování. Freekil, sory, ale nedalo mě to a musel sem to taky zkusit :lol: navrhnul jsem si to v LEGO Digital Designer-ovi a pak podle toho vymodeloval kostičky a poskládal na sebe(přece jen ten LEGO DD je k něčemu :lol: ) matroše jen orientačně kvůli barvám, se světly sem si moc taky nehrál, jen je tam hemi a sun, AO na 10 . toť vše, zatím takhle:

PS: nazval jsem to Street Buggy, protože mám ještě další 2 verze, které bych mohl udělat (Dune Buggy a Jungle Buggy) mám to zkusit?

Naposledy upravil Váca dne úte led 22, 2008 7:11 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 6:33 pm 
.....
.....

Kluzák: ta nalevo je prostě hezčí :D, jinak to má fakt skvělej tvar, dodělej scénu či něco, byla by škoda toho nechat :wink: . Jen mě na tom trochu rušej ty motory, jako jsou pěkný, ale možná až moc velký či mohutný, ale to je zas jen můj názor.
Lego: budu upřímnej, moc se mi to nelíbí :? , jako lego pěkný, ale jsou prostě takové obyč, chtělo by je to nějak vymakat :wink: . Ty jiné verze klidně udělej, třeba budou lepší :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 7:15 pm 
.......
.......

u těch dalších verzí jde spíš jen o změnu barvy a velikosti pneumatik, ale už sem si v LDD navrhnul další, detailnější a hlavně hezčí auto :) takže se do něj jdu pustit
kluzák: to určitě dodělám..je to jeden z mála projektů, které se mi opravdu líbí, ale teďka udělám to auto z lega, nějak mě to chytlo :lol:
no mě se tam více hodily ty nýtovaný křídla(dybych je trošku zůžil, nevypadalo by to tak blbě) a docela myslim, že se hodily k těm motorům :) ale to je zatím jedno..zatim jdu na to auto.. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 4:29 pm 
.......
.......

mám takovou malou otázku..jaké byste dali textury, popř. materiály? (vubec se nemůžu rozhodnout mezi oranžovou, royal modrou, nebo jestli máte nějaký jiný návrh :)

EDIT:tady sem zkusil nějak tu oranžovou přez nody(ještě je vubec neumim, tak tam mám hodně zbytečnejch věcí :lol: ) a vyšlo mi toto:

http://img301.imageshack.us/img301/2479/materce9.jpg

Naposledy upravil Váca dne ned čer 01, 2008 9:16 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 7:33 pm 
.......
.......

zkoušel sem vymyslet nějakou scénu(abych furt nedělal na kluzáku, protože už na něj nemám nápady) a myslel sem, že by mohla vypadat nějak takhle..

http://img186.imageshack.us/img186/9778/scene2rx8.jpg

ta fotka vzádu tam je jen proto, aby to vzádu nebylo tak prázdný, jinak tam normálně asi udělám modely sci-fi domů a tak..
na tom odraze pod kluzákem je vidět, že nejsou dokončený sloupy a ta fotka tam taky končí. o tom vim, ale jak řikám, je to jen dočasně
světla jsou taky jen dočasně(nějak sem si s nima už nechtěl hrát)

mám jeden problém:proč se mi na tom odraze pod kluzákem neni vidět barva kluzáku? (ta je vidět až na dalším odraze v tom odraze :lol: ) ale rád bych to vyřešil. jestli někdo víte, jak to udělat, tak pls napište

Naposledy upravil Váca dne ned čer 01, 2008 9:15 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 7:57 pm 
......
......

vacik156 píše:
zkoušel sem vymyslet nějakou scénu(abych furt nedělal na kluzáku, protože už na něj nemám nápady) a myslel sem, že by mohla vypadat nějak takhle..

http://img186.imageshack.us/img186/9778/scene2rx8.jpg
ta fotka vzádu tam je jen proto, aby to vzádu nebylo tak prázdný, jinak tam normálně asi udělám modely sci-fi domů a tak..
na tom odraze pod kluzákem je vidět, že nejsou dokončený sloupy a ta fotka tam taky končí. o tom vim, ale jak řikám, je to jen dočasně
světla jsou taky jen dočasně(nějak sem si s nima už nechtěl hrát)

mám jeden problém:proč se mi na tom odraze pod kluzákem neni vidět barva kluzáku? (ta je vidět až na dalším odraze v tom odraze :lol: ) ale rád bych to vyřešil. jestli někdo víte, jak to udělat, tak pls napište

nechte uz tech "showroom" kompozic :(
posledni dobou to v 3d svete vidim moc casto.
ja bych si to dokazal predstavit i pod vodou/na vode (kdyby si trochu predelal motory, ale to by mozna ani nebylo potreba)
nebo na pisecnych dunach, ale to by to muselo vypadat stabilnejc
nebo na snehu

za nejake poradne rychle jizdy 8) treba i proti souperum

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:26 pm 
.......
.......

já sem vybral tenhle showroom pro kluzák proto, že sem chtěl pro něj něco ne moc složitýho, ale asi udělám i nějakou kombinaci těch scén, co si navrhoval(ale písek+sníh+voda asi těžko :lol: ) nějak si s tim pohraju

PS:nevíte teda, co s tim odrazem?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 8:45 pm 
.....
.....

Alfisko: "...nebo na pisecnych dunach"?

... aha tak pán viděl Hvězdné války :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 1:41 am 
........
........

Jenom nápad, nepouživáš Node editor? Já jsem ho na materiály nepoužíval, ale.... Nebo Yafray a špatnej formát textury, ale tohle myslim ani neni textura jen matroš...

PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 1:48 am 
.....
.....

Ale no tak, takovej krásnej model, tak snad uděláš i krásnou scénu, showroom to už je vážně hrozně ošuntělí téma :( .
Jak psal alfisko, na písečnějch dunách, tak to si dovedu živě představit, rozmazaný okolí, moje první scéna byla kluzák ze sw1, ale ten byl proti tomuhle středověkej kočát, takže si dej záležet :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 1:13 pm 
.......
.......

pravda, je to matroš přez nody, ale jak sem napsal, bude i jiná scéna..to vás můžu ujistit ;)ale nejdřív musim dodělat ty detaily na lodi a materiály(popř. textury) takže to je jen tak, aby to nebylo ve vzduchoiprázdnu..(třeba tuhle scénu vubec dělat nebudu, teďka je to tam vážně jen proto, aby to nebyl jen jeden model..(procházel sem si fórum a zjistil sem, že těch showroomů je fakt hodně) takže zatim tak..dneska zkusim udělat materiál(ne přez nody) a nějaký ty detaily.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]