dakujem za odpovede.
pre tabyho: no niekedy v dalekej buducnosti to snad bude armada, zatial je to velmi skromna jednotka
Vojenska technika ma bavi, niekedy som skladal plastove modely, ale to pri malych detoch velmi mozne nie je. Za ten zly odkaz sa ospravedlnujem, ale su v nom nestandardne znaky, tak sa mi to nijak nedari poriesit. Dakujem za referenciu, plastove modely su v tejto oblasti velmi dobre, existovala perfektna stranka tanxheaven.com, ale z nejasnych dovodov prestala fungovat. Nastastie byvam v B. Bystrici, kde v muzeu SNP jeden exemplar LT vz.38 je.
pre Sadama: wire pridam, tu vezu som riesil tak, ze som najprv vymodeloval celkovy tvar veze a potom som ho rozsekal na jednotlive platy, ktorym som pridal hrubku. Wire je dost husty, najma pri detailoch a zaoblenych castiach kvoli predchadzajucim skusenostiam, ked niektore hrany oblych predmetov mali viditelne lomove body aj pri pouziti Smooth. Aj teraz to este vidno na spodnom okraji veze, ale ten bude dost maskovany. Subsurf pri takomto jednoduchom tvare pouzivat nechcem.
pre DonaldXa: urcite sa k tomu predchadzajucemu projektu vratim, len som si od toho potreboval oddychnut, lebo to pre mna uz nebola radost. To s utrpenim portfolia, myslis tym, ze bude prilis jednotvarne? Iny typ bojoveho vozu - napr. husitsky