Právě je sob lis 23, 2024 7:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 27, 2007 1:24 pm 
....
....

Dúfam, že ťa nerozladím, ale moje oko súhlasí s Pitrisovým :) Finálny obrázok oproti pôvodnej WIP verzii stratil na androidno-erotickej nálade :)
Je tam aj dosť velký kontrast medzi prostredím a postavou, čo sa detailnosti materiálov týka. Čo ale mne osobne najviac vadí sú oči. Možno by stačilo upraviť farbu očných tieňov, jedno mierne odlíšiť od druhého, alebo im znížiť kontrast. V tomto prípade nedokonalosť charakteru mierne degraduje celkovú atmosféru(fakt len mierne).

Aj tak je to úrovňou a technickým prevedením stále nad moje chápanie a zase si raz predviedol svoje kvality. Tiež by som chodil jak nafouklý holub, keby som to dokázal ako ty :wink:

(dúfam, že ma za kritiku neukameňujete)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 28, 2007 11:35 pm 
....
....

Zaujíma ma ešte jedna vec. Prečo si thread nazval part I. Robíš nejakú kolekciu modiek alebo rebelov pod značkou Neon God? :)
Mne sa tiež hlavou preháňa veľa nápadov na scénku, ale ich neviem preniesť na papier ani ako skicu. Ako to robíš ty? Nenašiel som od teba žiadne náčrty ani skice.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 5:33 pm 
..............
..............

DonaldX píše:
Nenašiel som od teba žiadne náčrty ani skice.

nekreslí si jako já do renderů já kreslím rád mimozemšťany blitz třeba holky. holt jsem divnej

Blitz:Já taky ne :) nic si z toho nedělej příště to snad bude lepší. dneska mi to přijde ok až na ten pravý horní roh který odvádí pozornost od té ženské. ale pravda s tou bych "do kina šel" :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 6:35 pm 
....
....

DonaldX - skici, alespon nejake zakladni si delam prakticky vzdy, akorat je nemam potrebu prezentovat, hlavne proto ze ruce prilis nevladnu a je to spis hruza nez neco co by oku lahodilo:) taky se bez nich neobejdu ale je to spis takove zachyceni napadu co se mi honi hlavu kdyz o te scene premyslim nez neco hodne konkretniho

jj, podobnych scenek planuju vic, proto part I na jedne uz ted delam, libi se mi to tema nocnich mest a chtel bych to rozhodne nejak vic rozvinout:)

Ragnos: ok:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 6:54 pm 
..........
..........

Blitz píše:
jj, podobnych scenek planuju vic, proto part I na jedne uz ted delam, libi se mi to tema nocnich mest a chtel bych to rozhodne nejak vic rozvinout:)

Bude to mit i neco jako "pribeh" nebo celou serii budes drzet jako serii s urcitou atmosferou?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 30, 2007 5:17 pm 
....
....

atmosferou/tematem...takhle kouskovany pribeh by byl celkem originalni napad ale desi me kolik podobnych renderu by bylo potreba:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 30, 2007 5:33 pm 
..........
..........

Mozna OT, ale jtreba pro vdalenou inspiraci. Velmi se mi libi v galerii
Petra Sladka
ta serie fotografii s buraky. Podle me to ma stavu, kazda fotrografie je cast serialu, ktery de facto nikde nezacina a nikde nekonci. Mohl udelat 5 ale i 500 fotek. Kazda fotografie neco rika, ale zadna nesouvisi s jinou. :wink: Pokud Ti jde o kraticky serial...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 30, 2007 10:36 pm 
........
........

And the people bowed and prayed to the neon god they made.

Sem to sem musel dát když jsem viděl název topicu :). Ten obrázek je pěknej, jen mi nějak uchází ten smysl. Ale to bude věkem :D.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]