no ja ti nevim.. cena 80.000$ jo a kdyz uz tam mas tu tabulku tak tu texturu dej aspon bezztratovou a hezky ostrou pac mi to sice jde cist ale neni to vsude uplne vyrazny ;
modry svetlo ?!
moc by mi nesedelo to sedivy sedadlo bral bych spis nejaky hezci material kuze
taky se mi zda, ze ti tam uplne chybi zrcatka
nejake zadni svetlo ( i kdyz to mozna neni z tohodle pohledu videt )
taky se mi uplne nelibi material te brzdy mel by byt asi jako vyfuky ( nalesteny) a jenom na mistech kde se do toho opira brzda by to mohlo byt trochu "vojety" - jestli je to uplne nepouzite tam ani to ne..
A taky by tam meli byt dirky aby se to lip chladilo, preci jen tomu musi byt vcelku teplejc kdyz se brzdi (
http://www.buggyworld.com/parts/prodima ... 0brake.jpg ) ale to neni pravidlo, jsou i bez..
rekl bych ze mas az moc mista mezi nadrzi a motorem.. myslim to misto kde jsou dratky.. zrejme jsi tomu chtel dat vyniknout, ale nemelo by se tam trosku setrit mistem ?
jinak jiste by to nebyl normalni "chopper", ponevadz by jsi pri jizde musel byt naklonenej dobredu, jelikoz riditka se mi zdaji moc vepredu ze by jsi na ne snad ani nedosahl - od brzd nejde zadny drateki kdyz mozna jde skrz kov.. ale rozhodne by nemel byt dratek v tlumicich.. tak by se mohlo neco zvrtnout takze ten ti tam zrejme chybi.. pokud neni z vnitrni strany
jinak design je to zajimavy, je v tom videt sportovni naladeni, ale me motorky stejne neberou tak co si budeme povidat