Právě je stř lis 27, 2024 4:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 2:54 pm 
.....
.....

zkusmo jsem nahodil nejake textury.

*deleted*

Naposledy upravil mad_eye dne pát říj 07, 2005 4:54 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 2:54 pm 
....
....

koleno není uplně ok, chtělo by to z přední části ještě zahustit tak jednou řadou, naznačit češku bude to líp vypadat a i v ohybu to bude snažší

lýtko je trochu plochý ve směru vyklenutí dozadu

mělo by platit -pata-zadek-lopatky-temeno hlavy v jedný rovině, to je optimální pozice

zadek je pořád trochu divnej..a hlavně nemáš moc čťastně řešený rozkrok vzadu, vzhledem k tomu že je to teda bojovka a extrémní pozice kyčelního kloubu bude běžná tak to chce trochu líp pořešit

ruce-z vlastní zkušenosti Ti mužu říct že takhle svěšný se pěkně blbě kostěj, pod měnší uhel jak 45 stupňů bych nešel, uštříš si dost starostí, ono je dost jednoduší zakostění optimalizovat pro svěšný ruce než naopak

jinak asi ok..ale vzhledem k tomu že ta scéna taky bude mít aso pěkných pár kilo vertexu tak mi příjde zbytečný šetření v obličeji, pár vertexu navíc už to nerozhází a bude to vypadat o dost líp, aspoň bez naznačených uší bude jak ufon.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 3:13 pm 
.....
.....

Blitz píše:
koleno není uplně ok, chtělo by to z přední části ještě zahustit tak jednou řadou, naznačit češku bude to líp vypadat a i v ohybu to bude snažší

lýtko je trochu plochý ve směru vyklenutí dozadu

mělo by platit -pata-zadek-lopatky-temeno hlavy v jedný rovině, to je optimální pozice

zadek je pořád trochu divnej..a hlavně nemáš moc čťastně řešený rozkrok vzadu, vzhledem k tomu že je to teda bojovka a extrémní pozice kyčelního kloubu bude běžná tak to chce trochu líp pořešit

ruce-z vlastní zkušenosti Ti mužu říct že takhle svěšný se pěkně blbě kostěj, pod měnší uhel jak 45 stupňů bych nešel, uštříš si dost starostí, ono je dost jednoduší zakostění optimalizovat pro svěšný ruce než naopak

jinak asi ok..ale vzhledem k tomu že ta scéna taky bude mít aso pěkných pár kilo vertexu tak mi příjde zbytečný šetření v obličeji, pár vertexu navíc už to nerozhází a bude to vypadat o dost líp, aspoň bez naznačených uší bude jak ufon.

ok, mrknu na to.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 3:29 pm 
.....
.....

naznacil jsem usi, vylepsil koleno, pozvedl ruce. Jedine co zbyva je ta prdel. :evil: To bude na delsi lokte.
aktualni verze.
http://sweb.cz/addiam/low.blend

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:21 pm 
....
....

jm píše:
pujde o to co nejlip hrat. a to ve smyslu aby si ty 2 postavy spolu co nejlip zabojovali. nepujde o zniceni toho druhyho, ale o to jak dlouho budou schopny a jak kvalitne na sebe reagovat ruznejma pozicema.

Takhle jsem kdysi s kamosem hral blada (free bojovka), v podstate to byla sazka jak dlouho vydrzime uhejbat ranam toho druhyho

BTW:Premyslel jsem o nejakem inovativnim ovladani, neco mi napadlo, ale nejsem si jisty jestli je to vubec realizovatelne.
Zatim vsechny bojovky co jsem hral se ovladali klavesnici, utoky byly v podstate porad stejne, tak mi napadlo ze by se to dalo ovladat mysi. V podstate by slo o to, ze treba leve tlacitko by byl boj rukama, prave by byly kopy a prostredni pro obranu. Zmacknutim leveho tlacitka a pohybem mysi by se provedl utok co nejpresneji podle pohybu mysi, to same pro ostatni tlacitka mysi, behani a skoky bych nechal na klavesnici.
Nevim jestli jsem to napsal nejak pochopitelne, ale doufam ze jo :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:38 pm 
.....
.....

Tak jsem zacal s prvnim charem. Pracovne jsem si ho nazval firemonk. Zatim bez textur..

Přílohy:
firemonk2.jpg
firemonk2.jpg [ 24.33 KiB | Zobrazeno 2480 krát ]
firemonk.jpg
firemonk.jpg [ 25.24 KiB | Zobrazeno 2480 krát ]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:42 pm 
.....
.....

po smazani prebytecnych facu ma 944 poly.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:42 pm 
........
........

Tak tohle je vážně nice, zkoušel jsi to zaskostit, aby to totiž šlo, jinak je to ale fakt nice...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:46 pm 
_
_

mad_eye píše:

Ještě smaž ty přebytečné WIP verze tady ve fóru a bude to super:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:56 pm 
.....
.....

tol píše:
mad_eye píše:

Ještě smaž ty přebytečné WIP verze tady ve fóru a bude to super:)

smazal jsem vetsinu, nechal jsem zakladni telo charu, ktere se bude jeste pouzivat pro jine postavy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 5:02 pm 
_
_

mad_eye píše:
smazal jsem vetsinu, nechal jsem zakladni telo charu, ktere se bude jeste pouzivat pro jine postavy.

Díky :thumbsup:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 5:05 pm 
.....
.....

xixixao píše:
Tak tohle je vážně nice, zkoušel jsi to zaskostit, aby to totiž šlo, jinak je to ale fakt nice...

Davam si pozor na topologii takze s kostma snad nebude potiz. Jedinej problem mam se zadkem. Mno uvidime jak se to vyvrbi, snad nebudou hrdinove nosit prilehave kombinezy. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 6:11 pm 
.......
.......

jo oblicej tam udelej.

zatim bych to videl na 1000 polygonu, pak bych to dal na 2000, lae to uvidime. jak to pobezi.

ja delam zatim na barakach, asi by bylo jednodussi si to vymodelovat sam, neb to stejne musim vsechno premodelovat pretexturovat atd. ale ale spon mam podle ceho jet. :)

scenu udelam tak aby jela na 50-60fps. aby vysledek jel na min 30fps 1280*1024 px.

docela to zere cas..ale jede to podle predstav. teda myslim moje prace...pristi pulrok to bude s priponou US :)

jm

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 7:09 pm 
.....
.....

jm píše:
jo oblicej tam udelej.

zatim bych to videl na 1000 polygonu, pak bych to dal na 2000, lae to uvidime. jak to pobezi.

ja delam zatim na barakach, asi by bylo jednodussi si to vymodelovat sam, neb to stejne musim vsechno premodelovat pretexturovat atd. ale ale spon mam podle ceho jet. :)

scenu udelam tak aby jela na 50-60fps. aby vysledek jel na min 30fps 1280*1024 px.

docela to zere cas..ale jede to podle predstav. teda myslim moje prace...pristi pulrok to bude s priponou US :)

jm

no oblicej, celyho ho musim otexturovat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 7:32 pm 
.....
.....

prave jsem dokoncil unwrap. :banana:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]