ten loop vyved az na blatnik do toho oblouku nezakoncuj to trojuhelnikem ( samozdrejme budes muset posunout i loop pod nim ale to se da snadno postupne udelat prez funkci ktera je pod ctrl+e a spin edge) postupne napozicujes a je to
pak dal k modelu:
1, kdyz uz delas takove detaily jako jsou diry na kliky musis to mit uz oddelene (aby ti pak loop nepokracoval na prahy)
2,proc si poslal uz tak moc rozpracovany model, na ICQ sem ti psal at casto postujes kousek po kousku
3, mas to moc zahustene, lepsi by bylo kdyby si zacal od znova a treba zacal prednim baltnikem a kousek po kousku to postnul na forum, takhle prehustenej model na zacatku se moc upravovat neda
mas treba pod prednim svetlem na ten oblouk moc svislych loopu, v siti ani nevidim zadnou pravidelnost, jak se ti to tam siklo tak si to tam proste narval, udrzuj mesh trosku pravidelny at ti to nejde jednou tak a jednou tak, zaklad vyrovnaneho a kvalitniho modelu mit v meshi poradek a trosku ten mesh mit ucesany
4, kde mas blueprinty?? nikde je ve scene nevidim ani je tam nemas na pozadi
5, na modelu neni ani videt kde by se meli oddelovat dvere a ani blatnik a ani predni celo
6, nikde nevidim to co sem ti radil, proc si nepostl odkaz na obrazky jak si si kreslil vir na fotky???
7, ani nevidim ze by ti to po strance realny sedelo (jak si rikal na ICQ ze to znas z pameti) blatnik nema tak ostry prechod.... o prednim celu by se dalo polemizovat
nenasel sem dost dukazu aby tam byl byrez na predni naraznik (to podle toho ktery rok modelujes a jestli modelujes seriovku)
prikladam i link na to jak bych na zacatek vedl asi sit (je tam dost chyb ale je to jen kreslene tudis asi bych to vychytal trosku jinak kdyz bych modeloval)
http://bumpkin.ic.cz/bordel/Skoda_120_L_red_front.jpg