Já bych nebyl tak kritickej ke zvolenému námětu :) Přijde mi super, že to má nějakej děj, docela mě to zaujalo. Jsou tam místa, který nejsou moc realistický - třeba ta tráva se mi moc nelíbí, ty popínavý rostliny vypadají taky dost nepřirozeně, ale jsou tam i věci, který mi připadaj výborný - třeba ten spadlej kmen nalevo, nebo to kapradí. Postavy jsou anatomicky docela zvláštní - působí uměle - jako bys je vygeneroval v MakeHuman :). U postavy v popředí jsou třeba uplně zle ramena a příslušná část rukou. Pak si ještě neodpustím pár poznámek k designu té "svatyně". Kámen je poměrně křehký materiál a pokud chceš udělat kamenný překlad na takovou vzdálenost, tak ten překlad musí být opravdu vysokej aby to ten kámen unesl a nerozpadl se. Taky se mi moc nelíbí ten dekor. Ty vzory jsou OK, ale přijdou mi hrozně veliký - takový veliký plochy by měly být pojednané trochu víc zajmavě - složitější dekor, drobnější detail. Taky ta malba na mramorové podlaze - to by asi taky nikdo neudělal, mramor je dekorativní sám o sobě a barva na podlaze by se asi rychle otřela. Taky mi nesedí měřítko textury mramoru.
Abych to shrnul: Podle mě je to solidní práce, která tě určitě posunula o kousek dál a to je hlavní. Do budoucna je ale potřeba abys mnohem líp pracoval s referencema. Najdi si stovky fotek věcí, který ti poslouží jako inspirace. Vyvaruješ se tak spousty drobných chyb, který ve finále dělají ten výtvor trochu dětinský.
|