Diky moc, ze se ti to libi...jsem to ani necekal
Fakt by mi to uvolneni mysi pomohlo. Jsem si s tim trosku hral, ale nic kloudneho z toho nebylo...jen to, ze nechtel chodit vubec
Je to dost rusive a nevim jak ve Win, ale v Linuxu jsem nebyl schopny prepnout a pracovat v jine aplikaci
Vim, ze dvere budou dost problem...uz jen ta strana pantu (tezko se necim importuje i pivot
) Proto bych tam chtel dodelat spis vice moznosti importu a podporu textur (doufam, ze to GB zvlada!) Bylo by to hodne prace.
* nevis jak donutit tu radiositu, aby mi pridala do vysledneho meshe kazdy material max. 1x? Je to dost ulitly, kdyz tam je nektery 6x a nektery ani jednou, navic to haze warning (== ne moc dobra vizitka programu
)
* s damp a texturama jsem si hral a nektery vysledky byly super...jednou se mi ho podarilo rozchodit jen jednim stiskem sipky - pak sel sam
* jak zajistit to, abych nemusel tu tridu ConfigFile prepsat i do completing.py? Hazi mi to chybu, ze takovy soubor neexistuje (ale pritom tam je :-/)
* slo by nejak to behani?
Staci nakopnout k nejakemu reseni, udelam to uz sam, ale vyzkousel jsem asi 2 nebo 3 zpusoby a ani jeden nefungoval...resp. fungoval, ale jen s RSHIFT
* je ten muj pristup s BorderBox spravny nebo existuje i nejaky jednodussi (cistejsi), jak zjistit pozici a rozmery importovaneho objektu? (Jiste vsichni vime, ze se importuje s "jednotkovou" velikosti na "pozici kurzoru"). Premyslel jsem i o primem rozboru v importeru, ale to by bylo zverstvo
No, doufam, ze z toho do konce brezna neco vyleze, rad bych duben venoval psani technicke zpravy...samozrejme na tom muzu pracovat i dal, ale mam bohuzel i jine projekty