Právě je čtv lis 21, 2019 9:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Blender runtime - multimonitor
PříspěvekNapsal: ned kvě 23, 2010 1:48 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 01, 2004 10:03 am
Příspěvky: 526
Bydliště: Most
Zdravím mám dotaz, napadá někoho jak zajistit aby se runtime blenderu spustila na sekundárním monitoru jako fullscreen?
Mám projekt čítající poměrně rozsáhlé gui, počítá se s tím že gui i runtime poběží samostatně každý na sólo monitoru, ale runtime musí být fullscreen a u GUI chci mít nabídku start a všechny aktivní hlášky systému.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blender runtime - multimonitor
PříspěvekNapsal: ned kvě 23, 2010 7:55 pm 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 19, 2008 11:11 am
Příspěvky: 1144
Bydliště: Praha
no to som zvedavy aj ja ako to poriesis. S tym ma uz blender stve hodne dlho. A je to len kvoli tomu ze si ako prvy spusti to okno prikazoveho riadku a az tak gui. Ja mam monitory tri a dost ma to stve aj ked som si uz zvykol.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz