SirThomas píše:
vklidu píše:
Chtel bych se zeptat, k cemu je dobre mit u kazdeho prispevku pod avatarem informaci s datem registrace a kolik ma prispevku? (I to odkud bych si mohl najit v profilu pokud mam zajem, ale budiz).
Diskuzi na toto téma jsem opravdu nečekal, v původním fóru až na ikonu zda je připojen nebo ne to bylo také.
Tak takovou odpoved jsem take necekal :) To nezni jako duvod.
Je to jako s UI blenderu. Do verze 2.49 se v nem vezlo spousta nelogickych a casem neefektivich prvku. Pro 2.5 se s tim neco dela. Vadilo mi to i drive a update chapu jako zmeny k lepsimu, tak se jen ptam. Treba nejsem jediny.
Citace:
Plýtvání místem snad, ale naštěstí to nepíšeme na papír takže tím níkomu a ničemu neubližujeme. Nesouhlasím s tím, že je to s větší mezerou nepřehledné.
Koukam, ze na to koukame kazdy ze sve profesni, Ty datove. Ja vizualne :)
Citace:
vklidu píše:
(Predpokladam, ze to ma nejak definovat uzivatele na foru (asi aktivitu), ale mne to moc nerekne. Jestli by nebylo lepsi, kdyby byla pod avatarem napr. moznost prihodit uzivateli kredit, at uz je to z duvodu sympatii, oceneni jeho prace nebo dobre rady. Mozna, ze by to lepe poukazalo na tahouny tohoto fora :)
Úpravy kódu ve smyslu odstranění počtů příspěvků nebo přidání karmy se konat nebude kvůli problémům s následným update fóra na novější verze.
Tak tomu rozumim - technicka omezeni :) OK