vklidu píše:
Chtel bych se zeptat, k cemu je dobre mit u kazdeho prispevku pod avatarem informaci s datem registrace a kolik ma prispevku? (I to odkud bych si mohl najit v profilu pokud mam zajem, ale budiz).
Diskuzi na toto téma jsem opravdu nečekal, v původním fóru až na ikonu zda je připojen nebo ne to bylo také.
vklidu píše:
Zabira to dost mista, hlavne kdyz je odpoved trebas jen na jeden radek.
I avatar by mi nevadil mensi, je to jen ikona a toto je diskusni forum, tak proc projizdet dlouhe seznamy s propastnymi mezerami?
Avatar je nastaven na 80x80 a menší ho už nastavovat nebudu.
vklidu píše:
Pozn.: To, ze se nekdo prihlasil pred deseti lety jeste neznamena, ze nebyl pet let mimo. A to, ze ma 5 nebo 1000 prispevku zase nic nevypovida o informacni hodnote. Nekdo ma 20 prispevku a muzete je tesat do kamene a pak mate ten druhy extrem . . . :)
Je to diskusni forum a nic proti nazoru, jen mi to pripada jako plytvani mistem a snizovanim prehlednosti v Tematu.
Plýtvání místem snad, ale naštěstí to nepíšeme na papír takže tím níkomu a ničemu neubližujeme. Nesouhlasím s tím, že je to s větší mezerou nepřehledné.
vklidu píše:
(Predpokladam, ze to ma nejak definovat uzivatele na foru (asi aktivitu), ale mne to moc nerekne. Jestli by nebylo lepsi, kdyby byla pod avatarem napr. moznost prihodit uzivateli kredit, at uz je to z duvodu sympatii, oceneni jeho prace nebo dobre rady. Mozna, ze by to lepe poukazalo na tahouny tohoto fora :)
Úpravy kódu ve smyslu odstranění počtů příspěvků nebo přidání karmy se konat nebude kvůli problémům s následným update fóra na novější verze.