Still-Alive píše:
Až na 2x "delete scene... delete enviroment...done" to máš stejné jako Genom
To s tím "delete scene..." je záležitost Yafa, ale koukal jsem, že to píše to samé i u scén, které mi chodí bez problémů, takže tím to nebude. Vidno dle toho, kolikrát je to u určitých scén napsáno (ten liberror), tak počet bude nejspíše znamenat počet smazaných objektů.
@ Genom: Tudy cesta taky nepovede, protože to šlo vyrenderovat a šlapalo bez problémů, než jsem to vypnul - pak se to už nenahrálo, ale než jsem vypnul Blender, vše bylo OuKej.
Přeinstalace normoš nepomohla, protože zkrátka v tom .blend souboru už je něco v háji. Nicméně s tím barákem (scéna uvedená i zde ve WIP projektech) se mi to stalo taky, pak jsem objekt znovu dodělal, otexturoval stejně a i po opětovném nahrání vše šlape jak má, takže už jsem z toho jelen - hlavně nechápu, že se to nestalo i někomu jinému.
V čem asi šlapu jinak než ostatní je fakt, že jsem si z BlenderMaterialRepository stáhnul všechny scény s materiálama a ty pak přidávám do svých scén, ale ZÁSADNĚ NELINKUJU, vždy používám APPEND, takže i tohle selhalo (napadlo to někoho v nějakém AJ fóru, už nevím - že by linkování mohlo dělat potíže).
Co obsahuje ta složka "Blender Foundation"?
JayM
PS Genom: A taky jsem koukal, že já mám v tom výpisu z Console i nějaký "VolumeRegion Type", což tam vůbec nemáš - jako by u mě registroval více funkcí.