Právě je sob lis 23, 2024 7:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 9:35 pm 
..
..

Kapo píše:
maTTo_corp píše:
nechcem teraz rýpať a keďže som noobik možno sa za to do mňa niekto navezie....ja len, že fórum je o tom, že občas má niekto aj iný názor...sorry za OT...(aj keď sa možno už topic zmenil na čosi iné..)

ale ano, lenze vies, bumpkin si nepripusta opoziciu...jeho problem...
ja pripustim (skoro) kazdeho nazor...

nebolo to myslené na teba ani na bumpkina....skôr všeobecne...k tvojej reakcii : nech si každý urobí názor sám...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 11:32 pm 
.............
.............

tak naposledy a strucne receno pro kapa a sagiho
muj nazor byl ze je blbost kritizovat model kdyz je jen demonstracni (pri demonstraci nemusi vse odpovidat na 100%).... a kdyz sagi napsal cituji:
vklidu.. viděl jsi někdy cihlu?
tak me todle docela zarazilo pac u danyho postu slo o to predvest svuj ukon
a tadle dalsi reakce sagiho cituji:
pernee má špatnej tvar ale v klidu má špatnej model.. cihla nevypadá jako ohoblovaný blok dřeva.. ale má velmi ostré rohy a většinou není v rozích zakulacená.. mám tedy na mysli novou cihlu
me vyprovokovala k reakci,
tak nejen ze rekl blbost, pac vklidu nemel oble hrany pac by na svuj kvadr musel bud pouzit nekolikrat bevel a pak subsurf aby to bylo oble, todle je skosena hrana jen pro poradek, pak sem sem postl nekolik obrazku jen kvuli tomu aby ste videli ze cihla NEMA ostre hrany!!!! dal uz nemuzu za to ze se lidi pozorne nedivaji na dane obrazky a jen je projedou a mysli si ze maji pravdu jelikoz vzdy vse demonstruji a zasadne si na svem nazoru stojim tak jsem prilozil par obrazku s demonstraci jak jsou DOOPRAVDY ty hrany oble ci zbrousene nebo ulamane pri procesu tvorby cihly nebo konzistence dane hliny kdyz se dava do formy.... ale nikdy na nich nebude tak ostra hrana aby se o ni nekdo mohl porezat jak tu rikate

Kapo: zase si to prekroutil napsal jsem cituji:
jedna rada!! nerejpej a radsi si veci poradne prohlidni....
a ignoruj radsi moje pripevky!!! protoze udelas lip nez mit stale nemistny poznamky k me osobe a byt stale mimo
tak odedneska neberu v potaz Sagiho a ani Kapovo prizpevky... nema cenu se rozcilovat nad lidma co si nedokazou ani nastudovat poradne veci o kterejch mluvi nebo se snazi mluvit......
tudis sem nerekl ze se s tebou nebudu bavit jen tve nepodlozene nazory nebudu mbrat v potaz

maraCZ: tak to jsi mimo, muj nazor se v tech slovech nestraci jen ho nekdo prekrucuje, a zajimalo by me cim znevazuji intelekt ostatnich?? rikam jen to co je spatne, chvali tu je na foru dost a dost a to co nuti cloveka k lepsim vysledku neni chvala naopak kritika a vzdy bude zly clovek co kritizuje nez ten co chvali to je tak dane, nemuzu za to ze tu par lidi nema rado mou kritiku (asi vetsina uz ted posledni dobou) ale s tim nic nenadelam, kdyz holt se nikdo nechce zlepsovat neni to muj problem pak se ale nemuzou divit za me nazory, jake mam a budu mit, a jestli si ty lidi neuvedomuji tak vetsinu svych nazoru este dokladam dalsimi linky na dalsi veci ktery muj nazor potvrzuji....... tak navrat k intelektu lidi nikdy jsem nikoho neurazel tim ze je zacatecnik ani jinou nadavkou ci necim jinym, a reaguji vzdy az po delsi dobe viz az druhy prizpevek sagiho (bylo jasne videt ze on si myslel ze ma ta cihla byt hyper realistycka, a pritom to mel byt jen demonstracni model, na internetu se takovych modelu valý ze az, dokonce i v komerci jich je az az) tak jsem to chtel jen uvest na pravou miru a jelikoz je proti me kapo i sagi zaujaty vzniklo z toho toto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 11:53 pm 
..........
..........

Bumpkin: "a ty zase resis uplnou blbost pac jestli si si nevsiml..."
"tak by to musel prohanet skulptovacim nastrojem aby udelal povrch"
"tak ze tvuj prizpevek je zase totalne na nic"
"...na kterych je videt ze ty zase rikas nesmysli"
mam pokracovat?

TOLKO BALASTU prekryva skutocny zamer, stacilo napisat "tu ide len o demostracny model s texturou, prikladam par obrazkov, kde mozete vidiet"...atd, lenze nie, ty to musis napisat tebe charakteristickym sedliackym sposobom, ktory vo vacsine pripadov uraza...
navyse ukazujes aj gramaticku nevzdelanost, ale o tom toto forum nie je, ze ne...

ty nedokladas nazory len linkami, ty ich aj prepletas tonami smajlikov a urazlivych slov...ktore su uzivatelovi na dve veci...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 12:45 am 
_
_

Vyříkejte si to prosím v poště a zde se vraťte k tématu, nerad bych to tu zamykal. Děkuji.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 12:56 am 
..
..

"pernee má špatnej tvar ale v klidu má špatnej model.. cihla nevypadá jako ohoblovaný blok dřeva.. ale má velmi ostré rohy a většinou není v rozích zakulacená.. mám tedy na mysli novou cihlu "

Sagi jak jsi myslel špatnej tvar? Ta cihla má přesný parametry (délka 290 šířka 145 a tlouštka 65). Jestli jsi myslel tvar textury to nevím...jenom mě to zajímá abych to kdyžtak mohl pozměnit :)
EDIT: tak jsem dal na kostky textury, z kterých sem vybíral na cihly. Prosím vás o vybrání co nejlepší, popřípadě některé vlastní. Omlouvám se za velikost, zanedlouho to smažu :wink:

Edit admin, příloha smazána pro porušení pravidel a příště budu už zlej!

http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=37V4UGnJAV.jpg tak zde na imgupload

Naposledy upravil Pernee44 dne úte dub 14, 2009 4:45 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 6:46 am 
.......
.......

jo, máš pravdu Pernee, akorát se málokdy staví 30cm zeď z těhle cihel na šířku.. to už se berou normální tvárnice. Ale je to jedno, tvar je správně. Omlouvám se.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 2:51 pm 
..
..

2Sagi: je to pro kámoše co potřebuje na tom ukázat druhy vazeb...to co jsem udělal je tušim vazáková vazba, takže nic na tom špatně není po týhle stránce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 4:10 pm 
.......
.......

JJ.. špatně to není, mě to jen překvapilo, protože jsem takovou zeď už dlouho neviděl. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 6:26 pm 
....
....

@Pernee44: v zaslanem .blend je mozne pripadnym zapnutim nebo vypnutim dalsich vrstev (textur) materialu dostat i jiny vzhled cihloveho vzhledu. Pokud chces pomoct s materialem vypada to, ze by prispevovatelum pomohlo upresnit o jaky typ cihly ti jde.

Ohledne tve posledni prilohy. Budu mit taky zajem :) je to skvela textura koroze. Jedine co bych zaradil mezi cihly je druha zprava dole :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 6:33 pm 
..
..

vklidu: To máš pravdu. Jinak jedná se o normální červenou pálenou cihlu, nevím jak blíže to popsat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 10:11 pm 
.............
.............

Pernee44: textury si si nasel pekny ja bych to prohnal PSkem aby si dostal este lepsi textury http://www.tutorials.cz/photoshop-kresleni?strana=1 moc dobra stranka, pokud si stahnes na Gimp plugin PSka tak neni problem aby si to vyuzival na gimpu :wink: , este bych ti doporucoval projit si tento threed viewtopic.php?t=6323&postdays=0&postorder=asc&start=30 yarpen tam velice dobre popisuje tvorbu textur a jsou tam i dost uzitecne odkazy nanichz najdes velice uzitecny veci s kteryma ti pomuze vyseuvedeny odkaz na PSko tutory :wink:

a pokud pujdes cestou co navrhuje vklidu tak na to co jsem napsal vyse zapomen protoze :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]