Kapo píše:
maraCZ:
http://www.muzikservis.cz/shop/product/1829tu som nasiel na nete...taku mame v skole...uplne obycajna stolicka...ale ok, zmenim hrubku, lebo je fakt hruba...(ta v skole sa ale zlomila
- neviem preco...)
Stolička, na kterou odkazuješ má vzdálenost mezi protějšíma nožičkamka přibližně stejnou jako je průměr sedátka. Na tom tvém renderu je skoro poloviční (a nezdá se mi, že by to byla perspektivní zkratka)...
Kapo píše:
inak dost na mna zaposobila veta "v životě jsem takovou neviděl (což neznamená, že taková neexistuje)" ako nechcem rypat, ale to by znamenalo ze si videl kazdu stolicku na svete
alebo si si aspon isty ze si to videl
Ta věta měla znamenat asi tolik, že ta stolička vypadá, jako by ji vyrobil Homer Simpson a že mi svými rozměry nepřipomíná žádnou stoličku, kterou jsem kdy viděl. Jelikož hraju na bicí a celkem často sedím právě na klavírních stoličkách, udivilo mě, že by někdo mohl mít na pohled tak vratkou stoličku. Určitě jsem nechtěl říct, že jsem viděl všechny stoličky na světě a myslím, že to ani z té věty nelze vyrozumět.
Neber ty mé příspěvky nějak zle. Jen se snažím poukázat na to, co by mohlo být na té scéně špatně, protože na mě už při prvním pohledu působila nepřirozeně. Docela dlouho jsem podle fotek hledal chyby, které jsou sice jen drobné, ale přesto v divákovi vzbuzují neklid.