Tak som sa rozhodol , že už konečne, po 3 mesiacoch učenia sa s BGE konečne uvolním na stiahnutie svoju (no je nás viac ale som sobec:)
) "malú" hru menom Dedinčan, ktorá je na začiatku svojho vývoja. Zatial mám iba verziu pre Windows aleurčite bude aj verzia pre Linux a možno aj pre MacOS.
Môžete ju stiahnuť tu:
http://files.filefront.com/The+Villager ... einfo.html
Upozornenie: Ide iba o alphaverziu 0.003, takže nečakajte žiadne zázraky
Trochu viac o hre:
žáner: stredoveké RPG, nakoniec možno aj MMORPG (Mini Multiplayer Online RolePlaying Game)
Čo sme dokončili:
- pohyb po teréne... kolega vygeneroval terén pomocou lightmapy a ja som ho upravil, takže to aj tak vyzerá.
- možnosť jesť a piť
- smrť, spôsobená hladom či smädom
Bugy:
- fyzika sa chová trocha čudne: to som už pred chvílou opravil a verzia s opravenou fyzikou bude dostupná na stiahnutie na začiatku roku 2009
- hlad a smad pri jedení či pití pribúdajú šialene rýchlo: tu by som vás poprosil o pomoc ak by sa dalo
- hríby nemajú textúry: no teda majú ale nezobrazuju sa. Už som prišiel na to, kde je problém a opravím to
- Kolega (jeden s 2och grafikov) ma asi pred pol hodinou informoval, že sa hral s logic brics a do blendu s terénom ukryl jednu scénu, ktorá by sa niektorým nemusela páčiť
Členovia tímu:
Hlavný vývojár:
Ľuboš Mudrák (ja)
3d a 2d grafika
Lukáš Hruška
Adam Millar
Testovanie:
Adam Varačka
Lukáš Hruška
Adam Millar
Logo BTAGS:
"Dzafi" (nechcel zverejniť svoje pravé meno)
Ešte by som chcel dodať, že viem, že tento projekt zrejme nikdy nedokončíme no aj tak sa posnažíme.
Nie. Naozaj som dnes nič nepil (teda, žiadny alkohol)