Mam taky problem s mojim blendikom...a totiz:
mam tam script ako random, ktory zabezpecuje ze ako silno narazim, tak silno sa pusti NAHODNY zvuk...dalej tam mam property SONG, ktora nabera hodnoty 0 a 1 (lebo som zatial nahral len 2 songy...) a to takto:
ak je mouse wheel up, tak je pr. song +1
ak je song +1, a zaroven wheel up, tak je song 0 (proste ked sa dostane na 1 a chcem ist koleckom hore ide zase spat a vrati sa na nulu)
ak je mouse whl dwn, song je -1
ak je song uz 0, a wheel down aktivny, song je 1 (zase ked sa dostane na 0 tak uz nizsie nemoze ist tak je jedna, teda maximum)
a teraz, ak je 0, tak sa prehraje jeden song, ak je 1 tak sa prehraje druhy...ale tu je problem: ked narazim do steny, tak sa pusti nahodny zvuk, ale ZAROVEN sa pusti aj jedna z pesniciek (je jedno ci rovnaka ako uz hraje, alebo ta druha), tento jav vobec nechapem, v scriptne actuator zo songom vobec neni spomenuty a ani senzory ktore riadia property song nie su spomenute, vobec ot nechapem, moze mi dakt poradit pls? tu je blend (zazipovany 28 MB > 20, moc to neni
ale to robia tie BLBE wavy, lebo blender ine nevie
):
http://blender.yw.sk/destruction.zip
za pripadnu pomoc dakujem
dal by som to do otazok ku GE ale ked uz tu mam thread s mojim demickom a toto sa tyka demicka, tak preco nie