heh ted te od toho booku nechci odrazovat ale cetl jsi si doufam todle upozorneni
viewtopic.php?t=6029
a v zadnem pripade 8500 je pomalejsi jak 8600
uz jen z ciselnyho oznaceni
heh 8500 ma jen 64 bitou zbernici a 8600 ma 128 bitou zbernici
uz jen todle je secsakramentskej rozdil
a pak se to lisi este ve streem jednotkach ale to si z hlavy nepamatuju
a v taktech ale ty si taky nepamatuju, ale musim upozornit ze opravdu porovnavam mobilni 8600 s 8500
a 8500 bych si do stolniho PCcka opravdu nikdy nedal ta ma problemy i se starejma hrama natoz s nejakym narocnejsim zobrazovanim efektu
8600stovka je opravdu minimum a pricene dnesnich 8800GT nebo 9800GT to je opravdu nouzovka
ale u notebooku nic lepsiho na blender a hrani nejni (ati moc nepripada v uvahu ac je vykonejsi ale nejni kompatybilni moc s blenderem) jo a ze je neco mobilni neznamena ze je to pomalejsi kort kdyz mas v PC nejpomalejsi model ze serie 8XXX
tu zivotnost o moc nesnizis a trosku nevim proc by ti to melo vadit kdyz je tam taktovani dano od virobce, mas prece zaruku 3 roky na book, odejde dostanes novy pripadne penize zpet a koupis novej to bych moc neresil, a to tlacitko taktuje jen pameti a procesor ne grafiku, a procesor s pametma nataktu je jen o 20% a moc se nevyplati ho mackat kdyz nemas book v zasuvce o dost se tim zvedne i spotreba praktycky tim bloknes veskere funkce na snizeni spotreby protoze tim zadas povel na zvyseni vykonu, a vyssi vykon=vyssi spotreba a uz jen toze ti to proste bezi na maximu staci
a proto na zaver popreju stastnou ruku a dlouhou vydrz grafiky