ty mas tu znacku pripevnenu k narazniku? som myslel ze to tak nema byt...a ten zaciatok strechy, tam nemas to medzi tym nejak preliacene dnu? inak ja to nechapem, skoda ze to nejde inak, ale pri tolkych loopoch len tazko udrzim pekny obluk
furt to posuvam milimeter sem milimeter tam a ked zapnem subsurf su tam preliaciny...
a nevies, ci v blenderi neexistuje taka funkcia jak v maxku rozrezu ten mesh a vzniknu tie medzierky medzi dverami atd?
P.S. velmi by mi pomohla nejaka funkcia, no pokusim sa to vysvetlit...ked pridavam loop, vyberiem KDE ho pridam a ak pridavam iba jeden loop (viac loopov pridam tocenim gulicky mysi), tak mozem vybrat miesto, teda mozem ten loop posuvat medzi dvoma susednymi...nemozno toto posuvanie neskor este vyvolat, ked zistim, ze mi vadi miesto loopu, tak ho posuniem? je jednoduche napriklad mam rozrezany plane tak loopom je jednoduche pohnut tak, ako ked plane na loopy rezem, staci podla nejakej osi, lenze prave na aute su tie vertexy uz vytvarovane do obluku, takze by som musle vertex po vertexi...takze neexistuje taky pohyb po loope, v blenderi? za pripadnu pomoc dakujem
Semis: dakujem za screeny...ked este budem potrebovat, mozem ta este poprosit?