Sice neviem co je to Areals scena, ale...mozno
A: suhlasim, to pride ako prve po dorenderovani toho co sa prave renderuje
B: bohuzial vobec nemam ani ponatie, co to AAO, alebo RAO je, HDR mapa je textura, teda na nete som to nasiel ako taku textur...taku roztiahnutu...proste tomu nerozumiem, ja tomu VOBEC nerozumiem, co sa tyka toho HDR a ani mapam...nerozumiem tomu
C: mozno, uvidim
D: ako sa robia makke tiene? ja som makke tiene robil lampou typu lamp, s zapnutym ao...je tam na to nejake nastavenie?
E:to neni hmla, uz som to povedal, a karlos na to dokonca odpovedal
je to zlym nastavenim ao, teda worldu, je tam nastavenie ambient a slidery musia byt na nulach...aby bol ambient cierny vtedy neni hmla, ako hovorim, uz renderujem ale tym ze som zapol FF tak mi render samozrejme zmizol a keym nebude hotovy a budu mi ho prekryvat okna, tak ani nic neuvidim, ale z toho co som kusok videl, uz je to tak ako som si predstavoval...
F: ludia si iste vsimli, ze na stromoch su zelene listy, ale aj v lete, aj na jar na jesen atd, vzdy mas na zemi listy, taky ten "prirodny neporiadok", kamienky, zhnednute, zozltnute zhniute listy ktore popadali a nahromadili sa...tak preto tam su, neviem ako mam naznacit ze je ten park parkom a nie umelina...proste to musi byt realisticke...
G: neviem co je to Spectaculosita, ale spec a hard mi daco hovori, ak dam velky spec tak sa to leskne ako kov a ked dam velmi maly, alebo ziadny tak sa to neleskne...ak dam velky spec a maly hard tak to radsej ani nerobim
proste je to cele velmi svetle...
takze velmi dakujem za rady budem sa nimi snazit riadit!
A co myslite mam este popridavat akoze porozbijane kachlicky alebo este dajake zhnite listy, alebo kamienky, proste veciciky co k takemu parciku patria...?