Právě je sob lis 23, 2024 2:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 515 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 21, 2008 9:49 pm 
.......
.......

hele.. videl jsi nekdy poskladane lego? :) oni ty kostky udelali tak dobre ze kdyz je primacknes tak jsou UPLNE u sebe.. nemaji pulmilimetru mezeru :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 21, 2008 9:52 pm 
..........
..........

ale to moje nema...ono je take stare po mojom brachovi take pokusane...akoze ono nesedi nejako...a velke plochy tym duplom,,,nedaju sa dotlacit...co s tym teraz mam urobit, mam to akoze na tom modeli dotlacit tie kocky?

P.S. a hele poskladane lego som sa mozrejme videl, skadial by som to asi modeloval...? :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 4:26 pm 
..........
..........

no vyprodukoval som toto (s AO) - click:

http://blender.yw.sk/lego_final1.tga

http://blender.yw.sk/lego_final2.tga

P.S. nenechajte sa zmylit ze tie obrazky maju rovnaku velkost...su z ineho uhla kazdy...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:20 pm 
.......
.......

sice to už je dokončený, ale nelíbí se mi zdroj světla -> nahoře na střeše kabiny to je dost přepálený a nějak se mi to tam nelíbí.. jinak jako jó, pěkný

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:27 pm 
..........
..........

zdroj svetla...no po prve ao, po druhe lampa za kamerou a lampa v 90 stupnovom uhle od druhej zlava od kamery...ja som to spravil iba pre svoj pocit, viem ze to neni ono, a taktiez viem, ze Ragnos zhltne vsetky hlasy :wink: sak ja to mam tak vselijako som skusil dat taku nahodnost spojenia kociek mozno ak stihnem este do vecera...no neviem, render trval 3 hodky :lol: tak to uz asi nestiham, asi to uz neham tak :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:39 pm 
.......
.......

no tak to je dorý, no :lol: 3 hodiny? :lol: a jaký si měl nastavení?(AO, světla-stíny,...) já měl to, co sem teďka dal do soutěže, asi za čtvrt hoďky...(a taky to tomu odpovídá :D )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:41 pm 
..........
..........

AO - 32 samplov both plain raytrace constant qmc

ale robi to ten efekt tienov do stratena...mne slo o to...hladke tiene

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:46 pm 
.......
.......

no.. já sem to vyřešil Aproximate AO (sice o dost méně kvalitní, ale mě to stačí, stejně to nevyhraju, tak abych mohl pracovat na něčem jinym a nemusel čekat, než se to dodělá :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 7:59 pm 
..........
..........

ok :lol: ale ked tak citam tvoje spravy, nejak ma to nabada ze ked skonci sutaz tak aby som domakal tu stavebnicu...potom mi mozes radit okom pozorovatela, co zlepsit...ok? ale neviem vadi to moc ze kocky nie su pravidelne pospajane bez medzier? to by som rad vedel, ci to pozorovatelovi vyskoci ako prve, alebo ako druhe po tej prepalenej casti...?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 8:05 pm 
.......
.......

mě osobně tam skočej první přepálený místa, pak růžový stíny, pak černá dlouhá věc vzadu za vozem, pak černý světlanejsou tam totiž vidět, u udruhýho trošku jo) a nepravidenost až jako někde mezi posledními..taky to mám nepravidelný, když se podiváš na moje :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 8:10 pm 
..............
..............

no na mým modelu lidi spíš chválily ty spáry mezi kostkami že to vypadá že je to naschvál a správně podle realu..

jinak tu černou máš moc černou, ztrácí se kresba což je špatně

kamera je celkem v pohodě a pak jsi mohl poslat rendery z průběhu stavění to by tomu ještě dodalo ::)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 8:20 pm 
..........
..........

ach...a ja som myslel ze prave ta dlha cierna vec...no ok sak to je zeriav :)

ale asi som tymto stratil, lebo vam to ako vidim zeriav nepripadalo...ale uz som pisal par stran dozadu ze to je rameno zeriavu...ked bude cas niekedy zoskenujem navod na skladanie a postnem ako ma vyzerat ten zeriav...ale je pravda, ze som tam zabudol nitku :D mam ju dokreslit? :lol: :lol: :lol:

a ruzove tiene...mne sa pacili :oops: a nie som buzerant :oops: proste som chcel dat nejaku prijemnu farbu na material, lenze silou svetla sa material takej peknej farby doruzova stratil a je biely ale tam kde svetlo nedosiahne kde je tien tam to zostava ruzove...to je tym no :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 8:47 pm 
.......
.......

kapo:no i když použiješ růžovou, nikdo o tobě nemůže tvrdit, že seš teplej ;) i já sem kolikrát použil růžovou na navození příjemné atmosféry :) jinak bylo by zajímavý udělat animačku, dky by ty kostičky lítaly postupně na sebe, jak se to stavělo :) to by zabralo dost času, ale až někdy budu mít čas, tak bych to zkusil na svym jeepu :D a pro zajímavost: 133 kostiček .. takže animace by trvala docela dlouho, naž by se to doskládalo a kamera dojela do finálního místa :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 31, 2008 9:00 pm 
..........
..........

prave si mi vnukol napa, co keby som to skusil aj ja? moj model ma cca 250 kociek (cele to ma vyse 300 ale za scenou mam svoje pracovisko kde mam po kazdej kocke 1 kus...) uvidim, zrejme to bude dost zlozite, ale dalo by sa...niekdey ked bude konecne moja troska skonvertovana tak sa do toho pustim, ale mohol by som zacat uz nabuduci tyzden...ale napad vyzera ako dost jasna samozvrazda :)

P.S.: a ta ruzova bola fakt iba na navodenie prijemnej atmosfery, ako si napisal mne sa ten odtien najviac hodil k ostatku...ako pozadie

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 06, 2008 11:43 pm 
..........
..........

Snazil som sa...netrestajte ma prisne :lol: tu je ta animacia este planujem poskladat aj zeriav po kocke, ale este uvidim...btw daju sa kocky parentovat za behu animacie? ze sa poskladaju a v urcitom snimku sa viac kociek naparentuje na empty trebars...

http://www.youtube.com/watch?v=2ntynxTQpQk

P.S.: ehm...youtube tomu "trochu" (!) znizilo kvalitu :D

video je bez tienov, vycakal by som tu dieru kym by sa to zrenderovalo :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 515 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]