Shamik píše:
Čau,
Hej, pokud to s Blenderem opravdu myslíš vážně,doporučuji ti jedinou českou knížku o Blendu....Blender naučte se 3D grafiku. Je vcelku dobře udělaná. A jinak wikibook Blender /Noob to Pro/ jsi dělal?,tam je vcelku všechno shrnuté...
[/i]
no, Shamik: takze ked som sa ja napriklad ucil modelovat cloveka, tak som vyuzil wiki noob to pro modeling your first blah blah atd atd... (dlhy nazov)...ten clovek vyzeral blbo (co som zrobil ja) ale co bolo horsie, ono to blbo vyzeralo este aj na wiki! takze velmi by som sa nespoliehal...na wiki
ale ked by bosf NAHODOU chcel zacat modelovat postavu (zatial lowpoly) tak nech zacne NAJLEPSIM
videotutorialom, ktory ma aj comment, ktoremu rozumie aj 5 rocne decko, ktore ma v skolke anglictinu s dajakou starou tetkou
lebo ten co to hovori, hovori to ozaj DORAZNE, nehlta pismenka a celkove je mu rozumiet, dokonca ti na zaciatku povie, teda no...povie, vysvetli tie zakladne veci ako oznacenie loopu alt rclick atd...proste je to naj tutos...dalej o postavach, zakostenie na 3d scene...tiez celkom dobry tutorial...atd, proste hladaj, uc sa, a ked sa spytas tu na fore, urcite ti kazdy ochotne poradi a pomoze, ak to nebude blbost typu "...vyextrudoval som krivku..." (neuraz sa pls...urcite kazdy, kto ta okritizoval, to myslel dobre...
)
P.S. ale zda sa mi, ze na to, kolko bosf robi zatial v Blenderi, to bude este par dni - tyzdnov - mesiacov k tejto teme OT...