Právě je pát lis 01, 2024 10:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 12:07 am 
......
......

to bude prevratena normala...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 12:13 am 
.......
.......

a ty cerne tecky jsou tedea zaply AO? jinak si to uz nedovedu vysvetlit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 10:36 am 
 ...
 ...

Já nevím co to je!Vzal jsem křivku,extrudoval ji a uaplikoval barvu a udělalo se tohle!A chci vědět jak to mám dát pryč.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 11:03 am 
..........
..........

paneboze, tolko problemov snad nema nikto... :D (to neni urazka 8) )
zmaz material, vytvor novy, prvy slider vytiahni na max a ostatne stiahni, to jest FF0000 cervena...skus, inak uz neviem :huh:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 11:11 am 
 ...
 ...

Njn ale to neni matrialem.JAky tam dam material taky tam dam material...problem je s objektem...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 11:19 am 
..........
..........

hovoril si, ze si to zrobil z krivky...?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 11:34 am 
 ...
 ...

Ano.Udlela jsme krivku-uzavrel,extrudoval-dal barvu vyrenderoval-problem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 11:46 am 
..........
..........

spravil si krivku, uzavrel a extrudoval...? pocuj a prekonvertoval si ju do meshu? su tam vertexy? spravil si to ako NURBS, alebo ako Bezier? alebo by si sem uz mohol dat ten *.blend...pretoze ja som spravil pomocou krivky objekt podobny tvojmu, skonvertoval do meshu extrudoval dolu (aby mal hrubku) a pridal material...vsetko ide ok, aj so smoothom...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 12:36 pm 
.......
.......

krivku nemuzes jen tak extrudovat :shock: , musis ji prevest na mesh.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 1:11 pm 
..........
..........

Sagi píše:
krivku nemuzes jen tak extrudovat :shock: , musis ji prevest na mesh.

ale vyplnit ju mozes :) tusim C, nieco take robi, len neviem, ako by to bolo s 3d krivkou, idem skusit :D

Shamik píše:
Zdravím...
Reaguji na příspěvky uživatele Bosf...Opravdu...chce to trpělivost, rozvážnost a samostatnost. Věř mi, když na to přicházíš sám, víc se naučíš...Procházej (video)tutoriály a pořádně je prostudovávej, nejdřív zvládni základy a pak teprve pokročilejší věci (Mist,Animace) . Zdá se mi že si moc hrr...

mas pravdu...ale s krivkami je dobre zacat, ked aspon vies trochu z teorie meshu...ale krivky sa mi zdaju dost nenarocna tema

Bosf: najdi si na 3d scene nieco o krivkach a studuj...inu radu uz nemam, inac prid s dacim novym a niecim takym, co sa naozaj oplati radit (nic v zlom 8) ) a co je trochu zamotane a zlozite...

PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 3:03 pm 
.......
.......

Shamik píše:
Zdravím...
Reaguji na příspěvky uživatele Bosf...Opravdu...chce to trpělivost, rozvážnost a samostatnost. Věř mi, když na to přicházíš sám, víc se naučíš...Procházej (video)tutoriály a pořádně je prostudovávej, nejdřív zvládni základy a pak teprve pokročilejší věci (Mist,Animace) . Zdá se mi že si moc hrr...

trpelivost bohuzel ocividne schazi.

PříspěvekNapsal: sob bře 29, 2008 3:07 pm 
..........
..........

Sagi píše:
Shamik píše:
Zdravím...

ak myslis Bosf-ovi, tak to je v poho, si myslim, pretoze sa o to zaujima a to je dobre...podla mna. Ak si to myslel tak, ze uz radit mu sa nikomu nechce...tak to sa necudujem...vsade su tutorialy, ale niekedy mam aj ja problem ich najst, kym som nasiel navod na vyrobu ovladania auta do BGE, tak to bola cela vecnost a desiatky zadanych vyrazov do googlu...google zacina byt nespolahlivy! skusal som BGE car navod, BGE car how to BGE vehicle ale google ma odkazoval len na nejake downloady uz hotovych aut, lenze ja to nechcem skopcit, ja to chcem vediet :D ale uz sa mi to podarilo

takze to bosf: len hladaj, najdes :wink: 8)

PříspěvekNapsal: ned bře 30, 2008 1:23 pm 
 ...
 ...

Kapo píše:
Sagi píše:
Shamik píše:
Zdravím...

- - -
tak to bola cela vecnost a desiatky zadanych vyrazov do googlu...google zacina byt nespolahlivy! - - -

No prave...A ja hledat moc neumim.

A to Sagi:
Trpelivost neschazi,skilly schazeji.Kdo rikal ze chcu animovat?A co beres jako zakladne veci?A na to co chcu delat ja tak zadne tutorialy nejsou!

Předmět příspěvku: Re: Blender - kniha
PříspěvekNapsal: ned bře 30, 2008 5:00 pm 
..........
..........

Shamik píše:
Čau,
Hej, pokud to s Blenderem opravdu myslíš vážně,doporučuji ti jedinou českou knížku o Blendu....Blender naučte se 3D grafiku. Je vcelku dobře udělaná. A jinak wikibook Blender /Noob to Pro/ jsi dělal?,tam je vcelku všechno shrnuté... :) [/i]

no, Shamik: takze ked som sa ja napriklad ucil modelovat cloveka, tak som vyuzil wiki noob to pro modeling your first blah blah atd atd... (dlhy nazov)...ten clovek vyzeral blbo (co som zrobil ja) ale co bolo horsie, ono to blbo vyzeralo este aj na wiki! takze velmi by som sa nespoliehal...na wiki :? ale ked by bosf NAHODOU chcel zacat modelovat postavu (zatial lowpoly) tak nech zacne NAJLEPSIM videotutorialom, ktory ma aj comment, ktoremu rozumie aj 5 rocne decko, ktore ma v skolke anglictinu s dajakou starou tetkou :D lebo ten co to hovori, hovori to ozaj DORAZNE, nehlta pismenka a celkove je mu rozumiet, dokonca ti na zaciatku povie, teda no...povie, vysvetli tie zakladne veci ako oznacenie loopu alt rclick atd...proste je to naj tutos...dalej o postavach, zakostenie na 3d scene...tiez celkom dobry tutorial...atd, proste hladaj, uc sa, a ked sa spytas tu na fore, urcite ti kazdy ochotne poradi a pomoze, ak to nebude blbost typu "...vyextrudoval som krivku..." (neuraz sa pls...urcite kazdy, kto ta okritizoval, to myslel dobre... 8) )

P.S. ale zda sa mi, ze na to, kolko bosf robi zatial v Blenderi, to bude este par dni - tyzdnov - mesiacov k tejto teme OT...

Předmět příspěvku: Re: Blender - kniha
PříspěvekNapsal: ned bře 30, 2008 8:50 pm 
 ...
 ...

Shamik píše:
Čau,
Hej, pokud to s Blenderem opravdu myslíš vážně,doporučuji ti jedinou českou knížku o Blendu....Blender naučte se 3D grafiku. Je vcelku dobře udělaná.

NO to ano ale naprosto jiný interface (OK naprosto jiný není ale je jiný)
A tsam ti třebařeknou - zmáčkni tlačítko - - - a nevíš kde je,u jakého objektu,V edit nebo object modu...Možná je to jenom můj pocit ale přijde mi to takové...Zmateně napsané.

WIKIbook: Noob to pro
Moc nepomohlo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]