Právě je pát lis 01, 2024 8:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2008 12:19 pm 
.....
.....

Ale vždyť on pouze počítá s tím, že my bezproblému domyslíme z jedné věti co napíše co on myslel....
To mi připomíná tu scénu s pelíšků: Říkal sem pět ale myslel sem deset :mad: :lol: ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2008 1:08 pm 
....
....

Semiš: asi jako: ...vidim dub, píšu vrba :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2008 2:13 pm 
.....
.....

stanley píše:
Semiš: asi jako: ...vidim dub, píšu vrba :D

Jo a myslim bonsai :lol: :lol:
Mě ten člověk prostě jen fascinuje že neni schopnej si to po sobě přečíst a trochu se nad tim co čte zamyslet, aby mu došlo že my z toho nedomyslíme co přesně chtěl, to je u každýho jeho příspěvku 5-max 8 slov jako skromnej popis a báby raďte :roll: ...
Nj ale to už se řešilo stokrát a nemá cenu to zas rozebírat.

Tak proč to rozebírám :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2008 2:47 pm 
......
......

xeonikx píše:
Pitris: na přiloženém DVD je jich hromady a jak se mam na něj dostat když to nikde na netu neni.

hmm.. to je neco jako:
A: chtel bych se podivat na jeden film
B: tak si ho kup ne?
A: ale ja si ho nechci kupovat, ja se na nej chci jen podivat

xeoniks: chapu, ze mas ten unavovej syndrom, (pokud nekecas) ale snaz se po sobe prispevky cist: pouzivej funkci nahled a upravit, popr. smazat!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 12:35 am 
....
....

co takhle dát youtube a zadat únavový syndrom :D to je jedno je to muj problem. Gratuluju všem, že se jim povedlo výborně se primitivně pokusit mě nějak naštvat či tak, ... nebudu psat kraviny no ok

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 9:24 am 
..........
..........

xeonikx píše:
co takhle dát youtube a zadat únavový syndrom :D to je jedno je to muj problem. Gratuluju všem, že se jim povedlo výborně se primitivně pokusit mě nějak naštvat či tak, ... nebudu psat kraviny no ok

Kdybys opravdu trpěl únavovým syndromem, tak by Tvé chování vypadalo poněkud jinak. Já rovněž znám někoho, kdo touto nemocí trpí, ale o tom člověku de-facto nevím. Tlačí se do ústraní, je apatický, o své nemoci raději nemluví, hodně času je v posteli - pokud už vůbec spí, tak jen velmi mělce...
Ty jsi podle mne především velký lhář! Co děláš na fóru v 11:35 pm? Únavový syndrom, jo? Ty jsi náhodou viděl v televizi reportáž o únavovém syndromu (si dobře pamatuji, jak jsem ti snažil pomoct s uložením toho streemu -už tehdy jsem tušil, že s tím vyrukuješ) a napadlo tě toto zneužít pro omluvu své lenosti a hlouposti. Kolik lidí ti už to sežralo? :mad:
Pokud si myslíš, že neustálým vymlouváním se na únavový syndrom, zotročíš lidi na fóru, aby kolem tebe obskakovali a plnili každé tvé - maďarsky psané - přání. Za celý thead jsi nebyl schopen alespoň rámcově definovat, co sháníš....U mě jsi skončil :evil:

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 10:58 am 
.....
.....

Únavovej syndrom?
ON?
Ježiši kde jste to vzaly? :lol: :lol: ¨

xeoniks píše:
Gratuluju všem, že se jim povedlo výborně se primitivně pokusit mě nějak naštvat či tak, ... nebudu psat kraviny no ok

Jóóó tak teď si nám to opravdu nandal......
Nádherně imaginárně geniální odpověď od stejného primitiva :lol: :roll: .

Nj když si nejseš schopnej vážit toho, že se ti tady ještě někdo snaží pomoct po té tvé haťamalajce, tak můžeš počítat leda s tim že odpovědí na tvůj další dotaz bude příště jedině a překvapivě nula :roll: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 11:16 am 
_
_

Pitris píše:
Ty jsi podle mne především velký lhář! Co děláš na fóru v 11:35 pm? Únavový syndrom, jo?

Brzdi člověče, xeonix mě sice taky vytáčí, ale tohle je už trošku silné kafe. Únavový syndrom se projevuje různě, protože ho způsobují různé příčiny, paradoxně takový člověk klidně může trpět i nespavostí, to že znáš jeden případ v okolí neznamená, že o té nemoci (resp. příznaku jiných nemocí) víš všechno.

All: napříště prosím podobně hloupé dotazy prosím ignorujte- brzy tak zaniknou nebo je rovnou smažu. Je zbytečné, aby z nich byla vždycky taková kovbojka. Lidská nátura se holt nikdy nezmění :(

Xeonix: poslední výstraha před smazáním- únavový syndrom beru, syndrom totální absence slušeného chování ne. Vymlouvat se na nemoc je neslušné a navíc zbabělé.Takové chování dělá zdravotně postiženým ostudu.

Zamykám.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]