xeonikx píše:
co takhle dát youtube a zadat únavový syndrom
to je jedno je to muj problem. Gratuluju všem, že se jim povedlo výborně se primitivně pokusit mě nějak naštvat či tak, ... nebudu psat kraviny no ok
Kdybys opravdu trpěl únavovým syndromem, tak by Tvé chování vypadalo poněkud jinak. Já rovněž znám někoho, kdo touto nemocí trpí, ale o tom člověku de-facto nevím. Tlačí se do ústraní, je apatický, o své nemoci raději nemluví, hodně času je v posteli - pokud už vůbec spí, tak jen velmi mělce...
Ty jsi podle mne především velký lhář! Co děláš na fóru v 11:35 pm? Únavový syndrom, jo? Ty jsi náhodou viděl v televizi reportáž o únavovém syndromu (si dobře pamatuji, jak jsem ti snažil pomoct s uložením toho streemu -už tehdy jsem tušil, že s tím vyrukuješ) a napadlo tě toto zneužít pro omluvu své lenosti a hlouposti. Kolik lidí ti už to sežralo?
Pokud si myslíš, že neustálým vymlouváním se na únavový syndrom, zotročíš lidi na fóru, aby kolem tebe obskakovali a plnili každé tvé - maďarsky psané - přání. Za celý thead jsi nebyl schopen alespoň rámcově definovat, co sháníš....U mě jsi skončil