Právě je sob dub 05, 2025 12:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 12:40 am 
....
....

vklidu píše:
nechci to komplikovat, ale nekterym materialum pomuze kdyz se zakladni model svym tvarem priblizi motivu (jako treba jablka).

Zkus displacement mapu :D. Sice to neni uplne ono, ale mozna to pomuze ... Kdyby ta koule byla jinak natocena tak by to slo urcite lip (a nebo by byl otoceny mozek :D).

Přílohy:
brain_disp.jpg
brain_disp.jpg [ 16.99 KiB | Zobrazeno 720 krát ]
wptc_brain_disp.zip [122.13 KiB]
52 krát

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 4:33 pm 
.....
.....

Se kterým modelem se teda dělá ?!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 5:27 pm 
....
....

vojtas1 píše:
Se kterým modelem se teda dělá ?

Vzdycky je to ten z prvniho prizpevku v topicu :D.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 6:11 pm 
.......
.......

postolka píše:
vklidu píše:
nechci to komplikovat, ale nekterym materialum pomuze kdyz se zakladni model svym tvarem priblizi motivu (jako treba jablka).

Zkus displacement mapu :D. Sice to neni uplne ono, ale mozna to pomuze ... Kdyby ta koule byla jinak natocena tak by to slo urcite lip (a nebo by byl otoceny mozek :D).

koukám, že nejsem sám, kdo si hrál. :D :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 11:32 pm 
....
....

Bumpkin píše:
vklidu: nechci stourat ale myslim ze si hodne prekrocil pravidla :lol: :lol: a to tim ze si si jen stahl jeden blend soubor kterej uz tu je na foru (ja sem ho stahl taky ale na soutez jsem udelal sve a uplne nove)

@Bumpkin: ten blend jsem nemusel stahovat byl muj. A myslim, ze neni proti pravidlum ucastnit se s texturou "drive narozenou" (alespon jsem to tam nenasel). Ale jinak jsem potesen, ze ti stala za stazeni :)

@Slange: hm
pouziti displace je taky mozne, ale prijde mi modelovat levou/pravou hemisferu pres texturu jako drbat se zadni levou. To jsme si mohli displacem vymodelovat i to jablko :). Ale asi pro to mas duvody.

@postolka: dik za tip

Ucastnim se samozrejme s texturou na kouli. (druhy render mozku byl jen, ukazka jestli byl dobry napad dat kouli jako model).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 05, 2007 12:07 am 
.............
.............

vklidu: aha tak to se hluuuuboce omlouvam :oops: :oops: :oops:
zase trapas jako svina :lol: :lol: :lol:

a jinak sem ji pouzil i v jednom dilku ale este sem ho nedokoncil (uz je moc narocny na me PC :( :( )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 05, 2007 1:16 am 
....
....

posilam jeste upraveny material +hemisfery od postolky. Takze pokud se postolka neurazi tak to hlasim jako spolecny projekt :)

p.s.: vim, ze tu byla pripominka, aby se vyvojove verze mazaly, ale v tomto pripade predchozi rendery nemazu, aby cteni tohoto tematu nebylo zmatene

Přílohy:
wptc_mozek3.blend.zip [131.82 KiB]
29 krát
wptc_mozek3.jpg
wptc_mozek3.jpg [ 26.8 KiB | Zobrazeno 623 krát ]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 05, 2007 11:58 am 
....
....

@Bumpkin: v pohode, taky bych se ozval kdybych mel podezreni. Lepe se zeptat a vyjasnit si to hned z ciste vody nez to v sobe (a v jinych) nechat tise rust. Jsou pak z toho hnusny famy, ktere se cloveku vrati z uplne jine strany a uz nejdou ani vysvetlit. Takze vlastne diky. A jsem rad, ze se ti hodil.

@Slange: jeste pripominka, slo mi o to, ze ted mam v materialu dve textury (kvuli tem hemi), ktere bych v realiu nepouzil a musim si je smazat (jsou tu jen aby vypadal model lepe). Nedovedu si predstavit, ze budu modelovat hlavu a vsechno tam budu skladat z kouli a cekat na render s displace textura abych zjistil jak jsem to spravne sesadil. Obecny model proste neni na skodu. Kdyz budeme delat hrusku tak asi take ne na kouli a resit to zase displace budou opet vrstvy navic. Mozek ma proste charakteristicky tvar. Tedy az na ty od Chrizofilaxe :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 05, 2007 11:01 pm 
.......
.......

Tak už nestíhám, tak alespoň takto. :wink:

Přílohy:
mozek.jpg
mozek.jpg [ 28.94 KiB | Zobrazeno 574 krát ]
wptc_brain_1.zip [126.13 KiB]
34 krát

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 05, 2007 11:32 pm 
......
......

vklidu píše:
...
@Slange: jeste pripominka, slo mi o to, ze ted mam v materialu dve textury (kvuli tem hemi), ktere bych v realiu nepouzil a musim si je smazat (jsou tu jen aby vypadal model lepe). Nedovedu si predstavit, ze budu modelovat hlavu a vsechno tam budu skladat z kouli a cekat na render s displace textura abych zjistil jak jsem to spravne sesadil. Obecny model proste neni na skodu. Kdyz budeme delat hrusku tak asi take ne na kouli a resit to zase displace budou opet vrstvy navic. Mozek ma proste charakteristicky tvar. Tedy az na ty od Chrizofilaxe :)

JJ, to je pravda. Do sutazneho modelu som mohol dat aspon ten zakladny tvar dvoch hemisfer. Ale rozhodne by som tam nedaval uz nic zlozitejsie. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 06, 2007 12:43 pm 
....
....

souhlasim :)

p.s.: za soutezni jsem nakonec pokladal posledni prispevek byly tam nejake upravy na materialu (a hemisfery jsou nakonec take disp.tex -takze v mezich pravidel), ale jsem si vedom, ze me zpravy se daly vykladat dvojim zpusobem. nech to jak to je a sorry :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]