.No rozhodnout se je fakt těžký..
Karlos to nemá špatný, textura skály se mi líbí, jen to dřevo je takový ehm "vyblitý"
Ragnos-krásný domeček, krásně spracovaný ale cosi mi tam chybí, v první a druhé verzi jsou už z náhledu patrný slabší stromy, i když to nebylo cílem vizualizace že..
Joxer to má naprosto, naprosto perfektní, až na denní verzi, být tak něco za oknem, nějaký město nebo tak.. Nádhernej render snad i díky indigu(mám pocit že si psal že to je indigo, jestli ne tak promiň).
Freekille no teda tys mě sklamal, když furt vidim ten tvůj nádhernej nábytek a ty to takhle zvořeš tim přesvětlenym místem u lampy.. Ač materiály na určitých věcech působí víc než dobře
.
Donaldx, supr atmosféra a celkově to působí jak nějaká scifi scéna, jen tam dát robota, jen furt mi to trochu nesedí k tématu
.
White wolf no.. Nechápu proč vede, rozhodně nic proti obrázku ale já ho teda považuju za nejhorší ze všech, pár modelů, textury na kterých je dle mě mooc dobře vidět že sou to jen textury a né pořádnější olámaný zdi, nic moc země(brána na ní plave).. Své plusy to má taky ale že to o tolik vede nad ostatníma?
Takže joxer nebo ragnos. Joxer.
Prostě se mi líbí víc, ač za oknem nic neni
.
Edit anebo ne. Ragnos.
Sakra já se vážně nemůžu rozhodnout
.. Ale ragnos si to zalouží(zrovna hledám důvody proč víc než joxer, ale nic mě nenapadá. Asi to svedu na to chybějící město za oknem, ale opravdu jen svedu
). Tak se na mě joxere nezlob
.