Takze ja ani nevim jestli se mi chce vyse uvedene komentovat, ale alespon ve strucnosti.
Kritika mi urcite nevadi, ale musi to byt kritika, popripade nejake smysluplne vyjadreni a ne co tady misty zaznivalo (zde bych chtel podekovat tabymu, ze se me "zastal" v diskuzi a plne souhlasit s Pitrisovym nazorem). Veskrze mi osobne "narky" co tu zazneli nevadi (preci jenom uz jsem dospelej a jen tak neco me neskoli), spis to vypovida neco o pisateli... howgh
Ted neco k obrazku. Prvne bych chtel rici ze to nemelo vyjadrovat nejakou symboliku nebo neco takoveho, proste jsem brouzdal po netu a padl mi do oka podobny obrazek, tak jsem si rekl proc to nezkusit udelat. Alespon jsem se poprve zucastnil souteze a jsem celkem rad, ze se mi obrazek povedlo "dokoncit". Samozrejme jsem si vedom veci, ktere by tam sli udelat lepe (rozbit rimsy, ponicit zdi...), ale vzhledem k casovemu presu jsem rad za to jak to dopadlo
, jelikoz jsem na tom zacal pracovat tesne pred uzaverkou souteze, proto jsem obrazek ani driv nikde neukazal...
No kazdapodne bych chtel podekovat vsem za hlasy, ani ve snu me nenapado ze bych se mohl nejak rozumne umistit, natoz vyhrat... A samozrejme taky musim pochvalit ostatni prace, ktere opravdu tohle kolo staly za to...