blender3d.cz
http://blender3d.cz/forum/

Exportní pluginy - config (verze 2.58)
http://blender3d.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=8242
Stránka 11

Autor:  frca [ čtv čer 23, 2011 9:16 pm ]
Předmět příspěvku:  Exportní pluginy - config (verze 2.58)

U žádných exportních pluginů se mi nezobrazuje konfigurační dialog (jakože když dám export, tak se rovnou exportuje a nezobrazí se dialog s možnostma exportu). Namátkou 3ds, directx nebo collada exportéry. To je bug, že? Doufám, že to není nějaká novinka ;)

Autor:  X_H_N [ čtv čer 23, 2011 10:54 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Exportní pluginy - config (verze 2.58)

frca píše:
U žádných exportních pluginů se mi nezobrazuje konfigurační dialog (jakože když dám export, tak se rovnou exportuje a nezobrazí se dialog s možnostma exportu). Namátkou 3ds, directx nebo collada exportéry. To je bug, že? Doufám, že to není nějaká novinka ;)

pri vyberu souboru levej dolni roh.

Autor:  frca [ čtv čer 23, 2011 11:16 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Exportní pluginy - config (verze 2.58)

Kurňa, já jsem slepej. Díky.

Autor:  frca [ pát čer 24, 2011 1:33 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: Exportní pluginy - config (verze 2.58)

Nebudu zakládat nové téma, ale mám další problém:
řádek
Kód:
print(context.scene.mujtest)

v mém vlastním pluginu mi vyhodí chybu
Kód:
AttributeError: 'Scene' object has no attribute 'mujtest'

Já jsem si ale ve scéně parametr mujtest vytvořil, viz screenshot, tak kde je problém? Díky.

Edit: Tak už jsem na to přišel. Po uložení a znovuotevření už lze tyto vlastnosti získat jen jako ID-Properties, viz
http://wiki.blender.org/index.php/Doc:2 ... Properties

Přílohy:
sceneprop.png
sceneprop.png [ 35.69 KiB | Zobrazeno 2479 krát ]

Stránka 11 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/