Právě je sob říj 01, 2022 4:46 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Batch baking-dirt maps
PříspěvekNapsal: ned pro 02, 2012 9:48 pm 
Offline
..
..

Registrován: čtv říj 01, 2009 4:42 pm
Příspěvky: 49
cau, chtel bzch se poptat jestli jste nekdo zkouseli addon na tvorbu dirt map..jestli nekomu funguje bez erroru? Testoval jsem na 2.64 a testovaci 2.65 win7 64bit i fedora 32bit. V gui vse v poradku, ale jakmile jsem dal bake tak mi to vyhodilo chybovou hlasku tak nevim jestli je to postupem nebo chybkou softu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Batch baking-dirt maps
PříspěvekNapsal: ned pro 02, 2012 11:28 pm 
Offline
....
....
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 02, 2009 8:18 am
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina
na co ti to je? ovela krajsiu a lepsiu "dirt mapu" si spravis sam ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz