Právě je čtv črc 18, 2019 11:46 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Knife v 258?
PříspěvekNapsal: úte srp 02, 2011 12:41 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: stř led 23, 2008 11:35 pm
Příspěvky: 135
Bydliště: Praha
Zdravím,
po nějaké pauze se vracím k blenderu a v 258 mi funguje vše, jak má, jen nemůžu najít své oblíbené nožíky. Hlavně mi jde o knife exact, který považuju za nenahraditelný vč. všech jeho voleb ("mezerníku" pro horizont/vertikál. přesné vedení řezu a "ctrl" pro přesné uchycování řezu k vertexům). Jediný, který oželím, je multicat, který se dá plně nahradit loop cutem. Dříve byly všechny nože pod "k" a dalo se k nim i proklikat v menu. V 258 nic :-(, jediný, co zůstalo, je nejpoužívanější loop cut. Takže nože opravdu zmizely nebo je to nějaká chyba u mě, za příp. odpověď předem díky. :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Knife v 258?
PříspěvekNapsal: úte srp 02, 2011 1:09 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 27, 2009 2:27 pm
Příspěvky: 567
Na exact musíš držet "K" + levou myší řezáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Knife v 258?
PříspěvekNapsal: úte srp 02, 2011 1:13 pm 
Offline
 ...
 ...

Registrován: stř led 23, 2008 11:35 pm
Příspěvky: 135
Bydliště: Praha
Ještě jednou díky, to mi spadl kámen ze srdce, že to tam zůstalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Knife v 258?
PříspěvekNapsal: úte srp 09, 2011 12:10 am 
Offline
 ...
 ...
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 16, 2008 8:18 am
Příspěvky: 111
Ja se na to taky zeptam. Jj, pres "K"a levou mys se zapne nuz.
Ale jak je to z tim presnym rezanim ??? Jak mam docilit toho, abych rezal presne pres vertexy? Tim drzenim Kcka a leve mysi to nejde...
Nebo jsem zase neco prehlidl ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Knife v 258?
PříspěvekNapsal: úte srp 09, 2011 6:14 am 
Offline
.......
.......
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 04, 2006 8:11 am
Příspěvky: 1148
Bydliště: Pardubice
Jo, to jde také, ale ne v oficiálním vydání. To čeká na BMesh. Nicméně si z graphicall.org můžeš stáhnout například tuto verzi, kde to funguje (někdy padá, ale funguje): http://www.graphicall.org/168 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz