Právě je čtv črc 18, 2019 11:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv čer 30, 2011 6:56 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Mám scénu vytvořenou v Blenderu 2.49, když ji otevřu v Blenderu 2.58, mám oddělené vlasy od postavy. Jak to mám upravit, aby vlasy byly spojeny s postavou. V Blenderu 2.49 je to správně. Díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 04, 2011 9:07 am 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Příloha:
Blender2.49.jpg
Blender2.49.jpg [ 46.92 KiB | Zobrazeno 2007 krát ]


Přílohy:
Blender 2.58.jpg
Blender 2.58.jpg [ 49.07 KiB | Zobrazeno 2007 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon črc 04, 2011 4:44 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 01, 2008 6:14 pm
Příspěvky: 404
Vypada to ze sis kus hlavy oddelil uz v 2.49 na to pouzil particly a potom sis to nejak parentoval k postavě. Jestli jo tak doporučuju přidat rovnou na postavu, jestli to tim stejně neni tak nejjednodusi bude kdyz ty particle predelas znova do 2.5 je to jen par kliknuti ale chapu tvoji flustraci, driv sem s tim mel podobny problemy


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte črc 05, 2011 1:56 pm 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Chtěl jsem to hlavně v 2.58 zkusit vyrendrovat. Prakticky jsem ten nový Blender otevřel po prvé a vůbec se v něm neumím orientovat. Mohl by jsi mi těch pár kliknutí aspoň trochu napovědět? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte črc 05, 2011 4:50 pm 
Offline
.............
.............
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 2:04 pm
Příspěvky: 2372
Bydliště: Klatovsko/Praha
a nechtěl by si to spis naimportovat?? než otvirat ;) přecejen to jsou dve dost odlisne verze, a co mam zkusenost tak bylo vzdy lepsi nacist to pocastek do nove sceny nez to rovnou na hulvata otvirat v nove verzy blenderu...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř črc 06, 2011 5:07 am 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Možná ano, ale pokud to představuje jen pár kliků, jak píše lokhorn, tak se mi to zdá jednodušší. Jenom nevím jak na to.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř črc 06, 2011 1:38 pm 
Offline
.....
.....
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 01, 2008 6:14 pm
Příspěvky: 404
Je to pár kliknutí když ten blender znáš, takovej výsledek nastavíš za pár kliknutí protože mi příjde že mají skoro defaltní nastavení.
Tady máš tutoriál na novou verzi v češtině http://www.3dscena.cz/art/3dscena/blender257-vlasy.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv črc 07, 2011 5:53 am 
Offline
..
..

Registrován: sob bře 07, 2009 8:57 am
Příspěvky: 90
Díky za tutoriál. Začnu se prokousávat Blenderem 2.5. Zdá se mi taky přehlednější než verze 2.4.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz