Právě je sob lis 23, 2024 11:22 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Foretovy otázky
PříspěvekNapsal: ned led 10, 2010 11:15 pm 
....
....

Tak sem si založil místo, kam si budu klást vlastní otázky, abych pořád nevytvářel nový témata.
Tak tedy 1. Jak děláte, když sem dáváte odkaz na stažení nějakýho souboru. Myslím tím, kah ho uploadujete?

Předmět příspěvku: Re: Foretovy otázky
PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 1:44 am 
.............
.............

vestsina lidi pouziva free hosting, ja napriklad pouzivam ic.cz tam si nahravam vse, jak stranky tak i svoje rendery tak i nektery soubory ke stazeni, pokud se jedna o video tak to davam na youtube (kradsi veci) a na Vimeo delsi :wink:

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 8:08 am 
.......
.......

Potvrzuji Bumpkinova slova. -> na svůj hosting. :wink:
Dříve jsem měl ic.cz a nyní mám placený.

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 10:03 am 
..........
..........

Bumpkin píše:
vestsina lidi pouziva free hosting, ja napriklad pouzivam ic.cz tam si nahravam vse, jak stranky tak i svoje rendery tak i nektery soubory ke stazeni, pokud se jedna o video tak to davam na youtube (kradsi veci) a na Vimeo delsi :wink:

len ma zaujima to s tym vimeo...lepsie sa tam uploaduje? lebo ked ja pozeram nieco 40 minutove na vimeo a len sa to nacitava v polovici a ja to chcem dopozerat z vcerajska tak nemozem ten slider pretiahnut tam kam chcem, len ak je tam uz nacitane...na youtube mozem pretiahnut aj dopredu, hned sa to zacne nacitavat na tom mieste...v com je vyhoda vimeo pri dlhych videach oproti YouTube?

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 12:48 pm 
.............
.............

Kapo: kapo spatne :-) vyhoda vimea je v tom ze na nej muzes dat jak dlouhy video chces kdez to na youtube to muze byt maximalne deset minut a muze to mit jen 2GB na imeu praktycky nejsi nicim omezen (kdyz si teda priplatis za spoplatnenej profil) vimeo ma jen jedine omezeni a to 500MB dat co tam muzes za tyden poslat :wink: pokud si ale zaplatis tento jediny limit se ti zvedne ale uz nevim na kolik :-)

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 2:30 pm 
.....
.....

imageshack.us (pro obrázky)
uloz.to, iskladka.cz, rapidshare... (pro soubory)

je jich celá řada, ale časem ti to stejně smažou.

Nejlepší je, jak tu všichni píšou, vlastní hosting. Buď nějaký free ic.cz, wz.cz apod., kde sice máš reklamu, ale pokud alespoň jednou za tři měsíce někdo otevře tvůj web (i ty sám), kde je vidět reklama, tak ti to nesmažou.

Anebo si připlatit, za nějaký placený s větším prostorem, třeba i s vlastní doménou ;)

Já to mám tak, že mám svůj webserver doma (prostě pc, co jede ve dne v noci), veřejnou IP mám zdarma, net vlastně taky, tak platím jen za elektriku.

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 6:00 pm 
..........
..........

Bumpkin píše:
Kapo: kapo spatne :-) vyhoda vimea je v tom ze na nej muzes dat jak dlouhy video chces kdez to na youtube to muze byt maximalne deset minut a muze to mit jen 2GB na imeu praktycky nejsi nicim omezen (kdyz si teda priplatis za spoplatnenej profil) vimeo ma jen jedine omezeni a to 500MB dat co tam muzes za tyden poslat :wink: pokud si ale zaplatis tento jediny limit se ti zvedne ale uz nevim na kolik :-)

po novom 10 minut? he ja som tam videl video co malo (vraj) 6 hodin....som to poposuval niekam do konca ze dve hodiny a potom uz to ten slider nezachytil tak sa mi nechcelo...ale pride mi to take cudne ze limity 2 GB na 10 minut...to by bolo super tak 2 GB na hodinu ne? :-D

ale to s tym vimeom ma serka...nemozem pozriet tu cast videa co neni nacitana :-(

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 6:45 pm 
.............
.............

Kapo: ja se ani nedivim dyt cely youtube prechazi na HD tudis 2GB limit je akorat :-) pokud se prihlasis a budes chtit neco nahrat je to vlevo dole napsano :-) muzes max videa co maj 10minut vic ne :-)

vimeo ma ale dobrej upload tak ze nevim na co si stezujes :-) :wink:

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 7:04 pm 
..........
..........

Bumpkin píše:
vimeo ma ale dobrej upload tak ze nevim na co si stezujes :-) :wink:

no to je dobre tak pre teba...ja sa na to nepozeram z pohladu osoby ktora tam to video chce dat, ale osoby, ktora si ho rada pozrie...zbadal som to pri tvojich tutorialoch...ma to cca 40 minut a ked som pozeral trebars 30 minut a dnes si chcem dopozerat poslednych 10, tak nemozem jednoducho pretiahnut slider na poslednych 10 minut, musim pockat kym sa to nacita az po ten bod kde chcem pozerat...na youtube to ide (na videach ktore boli nahravane a maju vela minut)...

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 7:36 pm 
____
____

Kapo píše:
no to je dobre tak pre teba...ja sa na to nepozeram z pohladu osoby ktora tam to video chce dat, ale osoby, ktora si ho rada pozrie...zbadal som to pri tvojich tutorialoch...ma to cca 40 minut a ked som pozeral trebars 30 minut a dnes si chcem dopozerat poslednych 10, tak nemozem jednoducho pretiahnut slider na poslednych 10 minut, musim pockat kym sa to nacita az po ten bod kde chcem pozerat...na youtube to ide (na videach ktore boli nahravane a maju vela minut)...

mám z vimea stejný pocit ... musí mě to hodně zaujmout, abych si jen neuložil odkaz s tím, že až nebudu jednou vědět co s časem, tak se kouknu. Absence přeskakování nenačtených částí videa mě taky spolehlivě odrazuje. To už mám raději video rozsekané na víc dílů.

PříspěvekNapsal: pon led 11, 2010 10:15 pm 
........
........

me to zere taky. resim to tak, ze si video stahnu a pak prohlednu doma. kdyz je o nicem, jde do kose. ty povedene archivuju (archivuju i ty tvoje, bumpkine. :wink: )

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]