Právě je stř lis 27, 2024 9:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: sculpt mode - mimo provoz MAC?
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 12:12 am 
....
....

nez zacnu hystericky rvat, chci se zeptat - na mac ppc 10.4.8 mi v poslednim oficialnim blenderu nejede sculpt mode (tedy stetce nic nedelaji) jsem neco prehledl? nebo jeste nekdo podobnou zkusenost? namatkou jsem si stahnul z graphical jednu starsi verzi od devroo a ta je ok

a to jsem se puvodne jen chtel zeptat kam se podela shortcut "D" pro resize brush :)

Předmět příspěvku: Re: sculpt mode - mimo provoz MAC?
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 8:53 am 
.....
.....

vklidu píše:
nez zacnu hystericky rvat, chci se zeptat - na mac ppc 10.4.8 mi v poslednim oficialnim blenderu nejede sculpt mode (tedy stetce nic nedelaji) jsem neco prehledl? nebo jeste nekdo podobnou zkusenost? namatkou jsem si stahnul z graphical jednu starsi verzi od devroo a ta je ok

a to jsem se puvodne jen chtel zeptat kam se podela shortcut "D" pro resize brush :)

To je zvlastni. Resize je ted pod Fkem. Fungovat by to melo.... Napada me akorat jestli nemas zaplej ve sculpt mode Partial redraw to dela po nejakejma graf. kartama neplechu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 12:42 pm 
....
....

tak Redraw to neni, a na stolnim PPC G4 1.25GHz to jede, vypada to na problemy s iBook vcera jsme to zkousel na dvou (z toho ten druhy je posledni bily neintel model (pred tou sadou se zabudovanyma webcam) ted nemam blizsi info), ale zeby tedy problem s iBooky?

s tim "F" dekuji nikde jsem to nemohl najit ani v zalozkach ani na oficilwebu. Skoda, ze to tam neni urychly to praci (nebo jsem byl nepozorny?)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 1:26 pm 
.....
.....

vklidu píše:
tak Redraw to neni, a na stolnim PPC G4 1.25GHz to jede, vypada to na problemy s iBook vcera jsme to zkousel na dvou (z toho ten druhy je posledni bily neintel model (pred tou sadou se zabudovanyma webcam) ted nemam blizsi info), ale zeby tedy problem s iBooky?

s tim "F" dekuji nikde jsem to nemohl najit ani v zalozkach ani na oficilwebu. Skoda, ze to tam neni urychly to praci (nebo jsem byl nepozorny?)

Na týdle stránce dole je soupis vsech sculpt znacek :)
http://wiki.blender.org/index.php/User: ... sculptmode
Myslim, ze ty ibooky maj grafarnu na zakladni desce a to je asi ten problem, napada me skusis zmenit v preferencich monitorech barvy z milionu na tisice.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 2:36 pm 
....
....

diky moc za odkaz na shortcuts
(jak rikam hodil by se odkaz z oficialnich stranek)

barvy jsem zkusil a stale nic (kdyby t nechodilo od zacatku asi to vzdam jako fakt, ale kdyz to az do te nektere z poslednich verzi fungovalo, tak se mi to nechce libit) tak jsem potreboval jenom vedet jestli jsem jediny)

dik za tipy

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 3:17 pm 
.....
.....

vklidu píše:
diky moc za odkaz na shortcuts
(jak rikam hodil by se odkaz z oficialnich stranek)

barvy jsem zkusil a stale nic (kdyby t nechodilo od zacatku asi to vzdam jako fakt, ale kdyz to az do te nektere z poslednich verzi fungovalo, tak se mi to nechce libit) tak jsem potreboval jenom vedet jestli jsem jediny)

dik za tipy

Hmm to je vazne divny, mozna bych moch udelat nejakej aktualni build jestli to v nem funguje. Problem muze bejt taky ze oficialni verze blendru se kompilujou pres scons a ja pouivam cmake.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 11:37 pm 
....
....

nevim jak je to narocne udelat kompilaci* sculpt nepouzivam sice kazdy den (a kdyztak muzu pouzit kompl v praci), ale urcite bych mel radost kdybych mel plne funkcni blender i na notasu doma a na cestach :)

mam sice pocit, ze k odhaleni problemu mas lepsi paky nez ja, ale jiste mas dost vlastnich veci, takze jestli nedojde na test s kompilaci muzu se zkusit jeste poptat na forech (jestli je takovych vic)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]