No, používám zazálohované kopie jednoho souboru, vždycky když se pokazí, načtu další kopii a od nejbližší změny záběru v animaci pokračuju s novou kopií. Takže je možné, že ten jeden soubor měl od začátku nějaké poškození... Samozřejmě mě taky napadlo, jestli jsem třeba v nevědomosti někde na něco omylem nekliknul nebo něco někde nenastavil špatně - ale neumím si představit nic, co by mi třeba v OM zablokovalo Rotate a Stretch a posouvání přitom ponechalo v pořádku. Nebo co by mohlo způsobit, že na Add čehokoli se mi sice ukáže ve výkazu objekt jako přidaný, ale nikde tam není a nedají se ani přidávat vertexy... Jinak s těmi kopiemi: stalo se mi konkrétně to, že jsem zduplikoval plane, se kterým jsem teda už předtím pracoval a klíčoval ho normálně přes I, každé z těch dvou kopií pak na stejném framu nastavil jiný polohový klíč, ale obě jezdily pořád spolu, podle toho posledního nastaveného. Myslím, že s tím by mělo jít něco dělat, jinak by celá funkce Duplicate byla těžce na prd, použitelná leda při tvorbě statických obrázků...
|