Wolfkiller píše:
:emo02: Mám veľa voľného času tak sa asi vrátim k BLENDER. Model este mam, takze spravim textury od znova ale tentoraz mu asi pridam aj nejake šaty aby som nemusel vela ochlpovať.
No, sice se na tomhle fóru už prakticky neobjevuji, ale na tohle nemůžu říct nic jiného než: „CENSORED.“ Jestli je tu víc lidí jako ty tak se ani nedivím tomu, že jsem zahlédl thread o tom jak to tu upadá.
Tvůj problém je, že jsi naprosto neschopnej se něco sám pořádně naučit. Ptáš se na spousty samozřejmostí, které jsou součástí tisíců tutoriálů. Taky by to chtělo si nejdřív pročíst pár tutoriálů pro začátečníky, protože tvůj způsob rychle něco zprasit je naprosto nepoužitelný, hlavně v dlouhodobějším měřítku. Děláš tu ze sebe velkého borce, kterému musí každý pomoct. Nemusí. Dokud si za podporu nezaplatíš, nikdo ti radit nemusí. Spíš tím spoustu lidí odradíš od snahy pomoct. Věř mi, že na je první pohled poznat, že jsi nikdy grafiku nedělal.
Taky si myslím, že nedovedeš pořádně odhadnout své síly. Organika je asi nejsložitější věc vůbec a do začátku se vůbec nehodí. Ale ty evidentně chceš výsledky okamžitě. Přijde mi, že jsi spustil blender, našel si jak se ovládá a dal se do „modelování“ postavy. Jakmile jsi narazil na problém, který se nedal vyřešit intuicí, zeptal ses. Když ti nikdo neodpověděl, nakonec jsi si tutoriál našel. Ale problém je, že to byl tutoriál pro ty, kteří už něco umí. V žádném tutoriálu pro pokročilejší (jiné evidentně nečteš) nenajdeš jak udělat slušný mesh. Předpokládá se, že už to umíš. Ale když vidím jak unwrapovaný model, tak render tak si říkám: „OMFG, s tímhle se dá nějak pracovat?.“
EDIT by moderator:
Jelikoz se jedna o starsi thread a uzivatel se zde od te doby neukazal, nema smysl jiz do tohoto threadu cokoli psat = Lock.