Právě je pát lis 01, 2024 6:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2006 12:52 pm 
.......
.......

Zajimalo by me jak poznas ton toho co sem napsal. Vypada to dost neomalene, ale tahle hadka nema smysl. Proste sem se jen zeptal a sou z toho takovy problemy. Priste si to radsi budu tri dny hledat.... (Jasne vzdyt to prece netrva tri dny...kazdy normalni clovek by to nasel za tricet vterin, holt sem asi blbej no)

Ses fakt admin from HELL :wink:

Omlouvam se vsem koho mi chovani pohorsilo. Nerad bych si znepratelil lidi na tomhle super webu/foru ktery mi uz moc pomohli.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2006 1:13 pm 
_
_

Sagi: vyhledávání pro začátečníky- nahoře je tlačítko Hledat, když na něj klikneš, ukáže se Ti pole, do kterého napíšeš heslo co nejlépe vystihující informaci, co potřebuješ a klepneš dole na Hledat. Takže např. z Tvého posledního dotazu:

-heslo "vytvoření vertexu"- 68 výsledků, z toho hned ve druhém najdeš odpověď kterou potřbuješ (obecně- když se koukneš, ze které části fóra to je, dokážeš se snadno rozhodnout, kde nejspíš najdeš odpověď nejrychleji- např. z Otázky a odpovědi)

-heslo "spojení objektů" - 69 výsledků

Atd.- žádné hledání 3 dny, je to otázka pár vteřin, nanejvýš minut :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2006 1:17 pm 
.......
.......

Dik moc uz sem na to prisel sam... Fut mi vrtalo hlavou jak to muzete najit tak rychle a ted sem si vsim toho tlacitka...

Ted hledam neco raytracingu (Co to je a jak se to pouziva) protoze mi udivil tutorial na zrcadleni pres empty ktery zacina slovy

Protoze Blender zatim nema Raytracing...blabla

a ja pri tom koukam na tlacitko Ray u renderu. Takze se tohle dela pres raytracing. Ja si to najdu sam at neobtezuju :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 15, 2006 1:21 pm 
_
_

Sagi píše:
Dik moc uz sem na to prisel sam... Fut mi vrtalo hlavou jak to muzete najit tak rychle a ted sem si vsim toho tlacitka...

Ted hledam neco raytracingu (Co to je a jak se to pouziva) protoze mi udivil tutorial na zrcadleni pres empty ktery zacina slovy

Protoze Blender zatim nema Raytracing...blabla

a ja pri tom koukam na tlacitko Ray u renderu. Takze se tohle dela pres raytracing. Ja si to najdu sam at neobtezuju :P

Ok, jsem rád, že jsme se domluvili- jde nám právě o zpřehlednění toho vyhledávání, proto tahle sběrná témata nevidíme moc radi:)

Ten tutoriál na odrazy byl napsán v době, kdy Blender raytracing ještě opravdu neměl, na Grafice (resp. 3dscéně) je i tutoriál na odrazy přes raytracing :)

Jinak tohle téma tedy uzamču a časem ho rozkouskuju podle dotazů, které tu ještě nebyly a zbytek, co je tu duplicitní, promažu :)

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]