Zdravím,
už mám trochu času odpovědět. Práci jsem sice dodělal, ale 23.1 by mělo být samotné absolutorium, tak ještě trochu časového presu bude.
Mr. Smooth: díky
s těmi střelami je to opravdu nereálný. Je to ale stejný případ jako s meteorem v intru jak zmiňoval boogie (už jste mi to říkali i když jsem sem dal scénku ve fázi wip), celou práci jsem dělal na noťasu, který není úplně nejvýkonnější a tak každá scéna potřebovala několik večerů renderingu. To je důvodem proč tam jsou ty nedokonalosti i po tom co byli zmiňovány. Jejich vlastní oprava by zabrala pár minut, ale znovu to celé vyrenderovat bych nestihl.
Siso: taky moc díky. S barevnými korekcemi a rychlostí videa také souhlasím. Tedy byl problém v mé nezkušenosti. Na začátku při natáčení jsem podcenil důležitost toho mít už vše promyšlené ... co a jak bude. Hrubou představu jsem v hlavě měl, ale jak se ukázalo, tak to nebylo moc do detailu promyšlené. Ukázalo mi to nejlepším možným způsobem co se stane, když na začátku uděláš něco neúplně nebo to podceníš. To jak je celé video ucourané jsem si nedokázal představit do té doby než to bylo celé hotové. To ale bylo bohužel už jen pár hodin před odevzdáním práce. O lepší barevné korekce jsem se pokoušel až u posledních scének s drakem a jedné s meteoritem na těch skokanských můstcích. Jediné co tomu scházelo jsou předešlé zkušenosti.
bobbin: toho jsem sem bál, že se svojí lámanou angličtinou tam nadělám chyby
díky za upozornění.
Ještě jednou všem díky za čas, který jste strávili nad shlédnutím a poskytnutím rad a názorů.