Citace:
Art director, mě láká... ale když má na to smrq školu a já jenom 8 let samouky tak to rád přenechám smrqovi.
ja ale nemam skolu na tohle konkretne.
vystudoval jsem malbu, to ze me nedela automaticky vhodnou osobu. 8 let praxe v digitalnim oboru je jiste nemene vhodna kvalifikace.
jen jsem prve psal, at se nikdo nestydi rict, na co by se citil. pokud se toho nekdo ujme, budu rad - nebude na mych bedrech tolik odpovednosti.
pokud bys o to mel Taure vazne zajem, nemam s tvym obsazenim problem. patris k nejlepsim grafikum tady na foru, pro me jsi kvalifikovany/vhodny dost. a vzhledem k tomu, co bys rad na enviru ohlidal a delal, bylo by asi lepsi, aby ses te pozice ujal.
k tomu bosovi (nemuzeme mu rikat treba director nebo reziser?) - jeste lockhorn by mi nevadil. nebo siso (ale ten na to nejspis nebude mit cas). taky bych v te pozici klidne rad videl bumpkina. nema sice asi tolik zkusenosti s animacemi, ale urcite by nemel problem drzet latku kvality vysoko - vzdyt vsichni vime, ze kdyz se mu neco nelibi, neokecava to, ale rovnou to rekne.
pokud bude delat art directora G_taurus, mel by mozna napsat, na jake tema se citi. nevim proc, ale jeho styl prace mi nejvic sedi na nejake sci-fi tema.
(pokud by nejakym rizenim osudu bylo vybrano neco se silnymi tolkienovskymi prvky, hrozne rad bych do projektu dostrkal yarpena. prinejmensim jako art konzultanta a konzultanta na osvetleni. jiste nemusim vysvetlovat proc. :) )
EDIT: skype je imho vhodny. muj profil:
radim.trcalek
a k tomu, co jsem schopny delat: model + textury (nejsem nejrychlejsi, ale peclivy ano).
pak taky muzu animovat, ale zkusenosti jsou spise zakladni. delal jsem zatim jen jeden projekt.