Citace:
pořád mi ale nesedí ty šuplíky, 3 materiály dřeva pohromadě, určitě špatně.
predpokladam, ze zde xmalda mluvi o tom, ze mas v pokoji 3 druhy dreva (podlaha, korpus skrinek a supliky). to se imho opravdu moc nedava a krapet mi to uz na zatku taky vadilo, ale zapomnel jsem k tomu napsat komentar. na druhou stranu mi to nevadi nijak zasadne.
Citace:
a tie mece niesu mece, ale drziaky na lampu, a necham ich tam, lebo planujem este par veci v podobnom style...
ano, ano. kdyz jsem tento progres uvidel, lampy me nadchly. a hned jsem si rekl: ten motiv by chtel jeste parkrat zopakovat, at tam neni takhle osamocen jak pest na oko.
Citace:
- máš nad oknem podivnou světlou linii, jakoby světlo prozařovalo zks stěnu
marne to tam hledam. zato pod oknem (pod parapetem) neco videt lze.
kdyz jsme u toho parapetu - zvyraznil bych ho nejak. nebo mu dal nektery z pouzitych materialu dreva.
Citace:
zaclony, zavesi, ktore su dost pokrutene sa zdaju byt takmer uplne rovne...
zaclonu tam vubec nevidim, jen cerveny zaves. a na nem (aspon tom blizsim) prohyby videt jsou. taky matrace je vlnita dost (na muj vkus az hodne). cerveny prehoz (nebo perina? nevim, co to je) na posteli je taky ok. polstare uz ale moc ne, koberec taky pusobi uplne hladce.
verim ale, ze vsechno zvladnes. uz ted se mi to moc libi. policky jsi vyresil elegantne.