Právě je pon úno 17, 2025 4:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 8:11 pm 
..........
..........

Bumpkin: No ale aj napriek chybam modelu sa mi to velmi paci...preto ze "nech si hovoris co chces"...proste mi nevadia...ja ich totiz ani nevidim :D :lol: no co uz...niekto si vsima zapory, niekto klady...nejako si nevsimam vseobecne chyby...asi som ja neviem...pod uroven bo co, proste sa mi to paci, niekedy sa mi zda ze ti prehnane vadia male chybicky...ale ja ich proste nevidim! ved to je tym lakom! proste sa to leskne a ohyba...(a to sa mi velmi paci)...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 8:55 pm 
.......
.......

Kapo píše:
Bumpkin: No ale aj napriek chybam modelu sa mi to velmi paci...preto ze "nech si hovoris co chces"...proste mi nevadia...ja ich totiz ani nevidim :D :lol: no co uz...niekto si vsima zapory, niekto klady...nejako si nevsimam vseobecne chyby...asi som ja neviem...pod uroven bo co, proste sa mi to paci, niekedy sa mi zda ze ti prehnane vadia male chybicky...ale ja ich proste nevidim! ved to je tym lakom! proste sa to leskne a ohyba...(a to sa mi velmi paci)...

Asi to nechápu, ale doposud jsem si myslel, že sem posíláme své modely a scény proto, abychom se učili a to, že někdo ukáže na nějakou nesrovnalost beru jako podnět k tomu, abych se zlepšil. :shock:

Pokud bude hodně takových jako ty, tak pak to nemá cenu, protože se neposunu nijak dál. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 10:00 pm 
..........
..........

proste sa mi to auto paci, basta...koniec...len chcem povedat, ze mne sa viacej paci realne zobrazene auta ako uplne technicky dokonalo vymodelovane s mizernym prevedenim...to jest vse...proste sa mi to paci...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 11:06 pm 
.............
.............

Kapo píše:
proste sa mi to auto paci, basta...koniec...len chcem povedat, ze mne sa viacej paci realne zobrazene auta ako uplne technicky dokonalo vymodelovane s mizernym prevedenim...to jest vse...proste sa mi to paci...

nic proti ale ted si uplne vyvratil touto vetou co si celou dobu razil protoze todle nejni realny auto ani realne nevypada zkus se nekdy podivat na auta v realu na lak na spracovani a tak todle se s tim neda srovnavat

tim zase nechci urazit akitu :wink: kazdy jednou zacinal :wink: a chce to jen cvik a cvik

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 11:47 pm 
..........
..........

Bumpkin píše:
Kapo píše:

nic proti ale ted si uplne vyvratil touto vetou co si celou dobu razil protoze todle nejni realny auto ani realne nevypada zkus se nekdy podivat na auta v realu na lak na spracovani a tak todle se s tim neda srovnavat

tim zase nechci urazit akitu :wink: kazdy jednou zacinal :wink: a chce to jen cvik a cvik

a ja som myslel ze ten lak je docasny...snad ho bude Akita este dorabat...dufam :D

Akita: interier...? mas? asi nie...doteraz sa o tom nehovorilo...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 2:24 am 
 ...
 ...

Antharon: ta oranzva nevypada spatne :wink:

Moc sem toho neudelal, neni ted cas. Interier mam urcite v planu, nejdriv ale musim udelat zadek, svetla, kola, nejakej vzorek na pneumatiku, opravit chyby a pak se pustim do interieru. Jak sem rikal, moc sem toho nestihl, posilam jen render v oranzove barve (rychle spraskany node, casem doladim)

Raven in orange EDIT

PS: diky Kapo

Naposledy upravil Akita dne sob lis 29, 2008 3:40 am, celkově upraveno 3

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 2:25 pm 
......
......

mne sa ten matroš nepáči, málo sa leskne....

skus tam dat clouds s minimalnou velkostou, ktore zvysuju spectacularitu a farbia ju na oranzovo, mohlo by to urobit metalizu, ak to vyde ako som si predstavoval

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 08, 2009 11:20 pm 
....
....

ja by som tu liniu, (zlta cara) zviraznil... inac perfektny design, ako ta to tak napadlo? si si to najskor nakreslil?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 1:14 am 
 ...
 ...

Sunshaftstudios: 1. nemel by si ,,ozivovat, takhle stary temata, i kdyz je pravda ze na Ravenovi porad delam a za chvilku sem budu hazet novy obr (je to cely prekopany a uz mam zadek :D)
tak a ted k otazkam :D - napadla me ta prohloubenina kolem blatniku jako zakladni linie a ty sem se drzel. Jediny co sem si nakreslil byl pohled z boku s nacrtnutym obrysem vozu a zminenou linii. No a pak uz sem to jenom patal a patal az vznikl prvni obrazek na foru. (pokud te to zajima vic napis na ICQ, fotil sem si kazdy postup, mozna poslu i blend :D ).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 1:38 pm 
....
....

No mna to celkom zauima, lebo design toho auta je velmi podareny, mohol by si tam dat nejaky tribalovy vinyl na bok
moje icq je 409073581

Předmět příspěvku: Re: Car concept
PříspěvekNapsal: pát srp 07, 2009 12:01 am 
 ...
 ...

Uz sem ani nedoufal ze se k tomu nekdy dostanu :)
Otevrel sem znovu Ravena a komplet ho prekopal, posilam dnesni pokrok, uz sem si srovnal design a ted budu doladovat. Pokud nekoho neco napadne tak at mi da vedet ;-)

Jinak, wire je spatne a vim to :), je to wip. Takze kdyz tak narazky jen k designu, ne k modelu. Taky doufam ze v tom renderu tu mymslenku vidite, ss aplikuju az se k tomu dostanu.

Obrázek
stara verze
Obrázek
novy design

PříspěvekNapsal: pát srp 07, 2009 2:19 am 
......
......

to na tom batníku hore... :onfire: TO SÚ TROJUHOLNÍKY :onfire: :!: :!: :!: :!: :!:

:emo36: sory, ale chcel som to aj ja raz zakričať...

PříspěvekNapsal: pát srp 07, 2009 10:04 am 
..........
..........

Antharon píše:
to na tom batníku hore... :onfire: TO SÚ TROJUHOLNÍKY :onfire: :!: :!: :!: :!: :!:

:emo36: sory, ale chcel som to aj ja raz zakričať...

vobec nechapem zmysel tohto prispevku :shock: to si sem chodis na forum pokricat? :roll:

Akita: mam pripomienku k DESIGNU (aj ked to moze byt modelova zalezitost)...osobne sa mi nepaci na prednom blatniku taky pridany loop, ktory ti tam spravi ostru hranu (no nie uplne ostru, sak to vidis na prednom blatniku) z designoveho hladiska sa mi to nepaci...spravis s tym daco?

Inak sa mi uplne nenormalne pacia oblastni okolo dvier, pocuj si to ty, co si jeden cas robil na modeli vlaku/lokomotivy? Mas uzasne napady :emo17:

PříspěvekNapsal: pát srp 07, 2009 2:07 pm 
 ...
 ...

Antharon: ne, nejsou 8-) . Jen mi render prevedl vsechny ctverce do trojuhelniku :emo20: nevim jak to udelat aby to ,,fotilo,, ctverce

Kapo: asi vim co myslis, jeste sem nevyrsil jak tu linii ukoncit. Nevim jestli to zvyraznit nebo se pokusit zahladit..... A jo, sem to ja s tou lokomotivou, diky :wub: :wink: :lol:

PříspěvekNapsal: sob srp 08, 2009 12:33 pm 
 ...
 ...

Malinkej pokrok s kamerou nastavenou pro Kapa. Doufam ze se pohled libi :wink:
Kapo: ta hrana o ktere si mluvil, je to ta na kterou jakoby ukazuje levej horni paprsek predniho kola? Jestli jo tak to tam zustava, ta se mi tam libi 8-)
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]