Tak trochu jsem teď neměl čas. Zkoušel jsem ale metodu toho nasvícení co poradil G_Taurus pochopil jsem o čem to je no a když jsem to udělal podle Neolkerova videjka dostal jsem tohle.
(doporučuju uložit do PC a otočit nebo naklonit hlavu popřípadě otočit s monitorem
)
Změnila se tim pádem i dost specularita a tak... Nemůžu nějak posoudit jestli to vypadá líp než předtim nebo spíš hůř (to můžete vy)
Ty ruce jsou jakoby že je má za zádama, asi to hodně zkresluje, ale když si tak stoupnu tak mi to nepřijde zas tak nepohodlný ale můžu s tim zkusit zahejbat a uvidim jestli nepřijdu na lepší pózu. Ta gumová hadice nevim jak se jí zbavit. No a sehnal jsem dobrej plugin do photoshopu od NVidie kde si můžu vytvořit normal mapu z obrázku (nevim jestli je to nějaká novinka ale asi ne) takže jsem z tý textury kůže udělal i póry když zazoomujete jsou trošku vidět. Ještě jsem chtěl nějak udělat specular mapu aby se leskly rty ale nějak jsem to nepochopil a řekl jsem si že to asi pak domaluju v PS. O těch defektech na kůži popřemejšlim, docela dobrej nápad
A Wire tu...
Jinak už jsem se do ní tak trochu zamiloval takže ji asi dokončovat budu.
Bumpkin díky za videjko určitě se to hodí ale particly mi přijdou reálnější.